pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

На Українській енергетичній біржі вперше реалізовано дизельне паливо EURO-4 виробництва Укргазвидобування

У вівторок 18 жовтня 2016 року на електронному торговому майданчику Української енергетичної біржі було проведено чергові торги нафтопродуктами виробництва ПАТ "Укргазвидобування". На електронних біржових торгах № UGV-51 було реалізовано 5 950 тон нафтопродуктів на загальну суму більше 100 млн грн. З цього обсягу було вперше реалізовано 1 305 тон дизельного палива стандарту EURO-4 від національного виробника – ПАТ "Укргазвидобування".

Під час торгової сесії, з виставлених 7 540 тон нафтопродуктів було реалізовано 5 950 тон нафтопродуктів на суму більше 100 млн грн. Найбільшим попитом користувалися автомобільні та залізничні партії бензинів марки А-92-Євро 4, які продавалися в діапазоні 23 100 - 23 990 грн/т.

Дизельне паливо нової, підвищеної якості, було реалізовано в обсязі 1 305 тон з заявлених 2 400 т. Ціни на дизельне паливо сформувалися в таких діапазонах: 19 600-19 650 грн/т автотранспортом та 19 400 – 19 500грн/т за поставку залізницею.

"На сьогодні ми спостерігаємо попит учасників ринку на бензин і це очевидно, адже ціни на бензини ростуть на всіх АЗС України і продовжуватимуть свій тренд на фоні фундаментальних факторів. Попит на дизельне паливо є відкладеним і ми чекаємо зростання попиту на даний продукт вже через тиждень-два", – заявив після торгів генеральний директор Української енергетичної біржі Олександр Коваленко.

Нагадаємо, що в ході проведення круглого столу з учасниками ринку, який відбувся в середу 13 липня, представники ПАТ "Укргазвидобування" повідомили, про проведення електронних біржових торгів нафтопродуктами власного виробництва двічі на тиждень: по вівторках та четвергах.

Похожие пресс-релизы