pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Українські власники зброї знов збираються разом

20 листопада 2010 року відбудеться черговий захід Української асоціації власників зброї GUN OPEN DAY 2, NOVEMBER’10, в рамках якого, окрім змагань серед членів Асоціації зі стрільби з нарізної зброї, буде представлена виставка «Озброєння та обладунки Тибету» з приватної колекції члена Асоціації Євгена Гредунова

Ось вже вдруге в цьому році спортивно-стрілецький комплекс «Сапсан» зустріне членів Української асоціації власників зброї та їхніх гостей на своїй території. Тут 20 листопада 2010 року зберуться справжні шанувальники та колекціонери зброї, аби взяти участь у черговому заході GUN OPEN DAY 2, NOVEMBER’10, проведення якого вже стає гарною традицією.

Цього разу дійсні члени Асоціації змагатимуться у влучності зі стрільбі з нарізної зброї. Будь-хто з присутніх матиме змогу постріляти холостими набоями з великокаліберної зброї (кулемети Максим, Дегтярьова, ПК, ДШК, СГ-43, MG34, MG42). А родзинкою заходу стане виставка фрагменту з приватної колекції члена Асоціації Євгена Гредунова, присвячена озброєнню та обладункам Тибету. Експонати цієї унікальної колекції можна буде побачити лише на GUN OPEN DAY 2, NOVEMBER’10.

«За рік існування Асоціації ми переконалися в тому, що робимо нехай і важку, але потрібну справу. Ми активно відстоюємо інтереси не тільки наших членів, а й усього українського суспільства, яке стоїть на порозі ухвалення Закону про зброю. Проте ми не лише ратуємо за ухвалення закону, який надасть українцям право на володіння та приховане носіння короткоствольної нарізної зброї, ми також проводимо просвітницьку роботу, готуємо наших співгромадян до цього відповідального кроку. Будь-який захід Асоціації - це заряд позитиву для учасників і можливість продемонструвати нашу відданість загальнолюдським цінностям, в які входить, насамперед, право на захист і самооборону», - говорить Голова Наглядової ради Української асоціації власників зброї Георгій Учайкін.

Партнерами GUN OPEN DAY 2, NOVEMBER’10 виступили магазин військової історії «PARABELLUM», магазин зброї «ARM ELIT», журнал «ЗБРОЯ та ПОЛЮВАННЯ», інформаційне агентство SECURITY.UA, а також нічний клуб «СТОЛИЦА».

Спортивно-стрілецький комплекс «Сапсан», де 20 листопада 2010 р. об 11:00 розпочнеться Gun Open Day-2, знаходиться за адресою: Київська область, м. Бровари, вул. Чкалова, 29.

Дізнатися більше про діяльність Асоціації та програму заходу можна на сайті http://www.zbroya.info/

Похожие пресс-релизы