pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

На 75% зросло споживання трафіку в школах з початком навчального року

Школи, що підключені до мережі оптичного інтернету Укртелекому, спожили у вересні майже 130 тисяч гігабайт трафіку

Укртелеком порівняв обсяги спожитого трафіку протягом останніх двох місяців (серпень-вересень) у сотнях шкіл України. Як свідчать дані, освітяни активно користуються швидкісним інтернетом. У середньому у вересні одна школа, що підключена до мережі оптичного інтернету (Gigabit Passive Optical Network), використала понад 400 Гб трафіку. Якщо порівнювати із серпнем, освітні заклади стали споживати на 75% більше трафіку з початком навчального року.

Загалом, оптичний інтернет від Укртелекому обрали вже понад 300 навчальних закладів у всіх областях. Переважно це школи, зокрема, опорні, ліцеї та коледжі у районних центрах, невеликих містах чи селищах. Освітяни надають перевагу швидкісному інтернету на швидкостях до 50 Мбіт/с і до 100 Мбіт/с.

Нагадаємо, Укртелеком спільно із словенською телекомунікаційною компанією «Іскрател» розпочав реалізацію масштабного дворічного проекту з розбудови мережі оптичного інтернету за технологією GPON. Він передбачає будівництво понад 3,5 тис. кілометрів волоконно-оптичних ліній, у результаті чого широкосмугові мережі доступу охоплять оселі в майже 300 невеликих містах та селах.

Похожие пресс-релизы