pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Закінчився VІІ Міжнародний фестиваль-конкурс дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»

У Києві успішно закінчилося незабутнє свято для учнівської молоді України та багатьох країн світу - Німеччини, Латвії, Сербії, Польші, Швейцарії, Молдавії, Росії, Білорусі, Казахстану, Болгарії, Грузії, Румунії.
За доброю традицією юним журналістам гостинно відкрилися двері Київського Палацу дітей та юнацтва, для якого цей рік особливий – ювілейний! 75 років тому розпочалася творча історія Палацу, який відданий справі виховання обдарованої молоді. Але не тільки цим ювілеєм славиться цьогорічна «Прес-весна». Організаторам – інформаційно-творчому агентству «ЮН-ПРЕС» – виповнюється вісімнадцять років! «Дитина», яку виколихували столичні дорослі та юні вихованці, стала повнолітньою. У будні та свята поруч завжди були спеціалісти Головного Управління освіти і науки КМДА, що також взяли на себе організаторські функції фестивалю.
Співорганізаторами журналістського форуму стали Національна спілка журналістів України, Київська Спілка журналістів, Головне Управління у справах сім’ї, молоді та спорту, Головне Управління з питань взаємодії з засобами масової інформації та зв’язків з громадськістю, вищі навчальні заклади України: Інститут журналістики та Інститут масової комунікації Національного Університету імені Тараса Шевченка, Київський Міжнародний Університет, Київський Національний Університет Культури і Мистецтв, Славістичний університет.
- Масштаб фестивалю – грандіозний, бо друзів у нього багато, розпочинається він восени у всіх куточках України та країн близького зарубіжжя, а фінішує в травні у Києві, - розповідає керівник інформаційно-творчого агентства «ЮН-ПРЕС» Надія Іллюк. – Крім того, на конкурс «Прес-весна», що проводиться у рамках фестивалю у шести номінаціях «Журналістська робота», «Літературний твір», «Телефільм», «Фоторепортаж», «Газета», «Копірайтинг у ЗМІ,» надійшло більше тисячі робіт, й кожну другу дитину ми нагородили подарунками.
Крім лауреатів, відзначених кришталевими статуетками «Прес-весна», кожний з 300 переможців отримав у подарунок від управляючої компанії Групи «ФОКСТРОТ» головний інструмент журналіста – блокнот у твердій обкладинці на 350 сторінок, а їх наставники – робочі планінги та настінні годинники.
- Підтримка талановитої молоді - серед пріоритетних напрямків соціально корисної роботи бізнесу "Фокстрот", - коментує партнерство генеральний директор управляючої компанії ГК „ФОКСТРОТ” Володимир Шульмейстер. – Ми допомагаємо талановитим юним журналістам усвідомити відповідальність за опубліковане слово. У досвіді "Фокстроту", крім допомоги «Прес-весні на Дніпрових схилах», також партнерство зі Спілкою журналістів України в конкурсі журналістів "Срібне перо", співпраця з найстаршим дитячим журналом СНД "Однокласник" у організації конкурсу юних журналістів "Твій погляд", меценатська підтримка творчої діяльності відомих українських журналістів.
Крім нагородження переможців фестивального конкурсу, організатори порадували учасників фестивалю теплохідною прогулянкою по Дніпру на честь переможців Фестивалю, активно працював Форум громадських молодіжних організацій та засобів масової інформації «Молодь та ЗМІ: віч-на-віч», прес-толока, виставка-ярмарка ідей, проектів, молодіжних ЗМІ; журналістський марафон «Палац–місто дитинства». В кінці трьох денного фестивалю молодь весело попрощалася до наступного року на вечірці в стилі «Український етно-хауз».

Додаткова інформація за тел: (044) 280-92-91,
e-mail: [email protected]; [email protected]

Похожие пресс-релизы