pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Безпрограшна лотерея від «Город24» для учасників Студреспубліки-2010!

З 20 по 23 серпня 2010 року в рамках Міжнародної програми «Студреспубліка» Інтернет-проект «Город24» проведе безпрограшну лотерею для всіх учасників заходу, в ході якої буде розіграно найрізноманітніші призи від карток попвнення рахунку до ноутбука.

«Безпрограшна Національна Лотерея» — саме таку назву має захід, який «Город24» влаштовує в рамках Міжнародної програми «Студреспубліка-2010». Місце проведення — СМТ Заозерне, містечко розваг «Фотон» (район Євпаторії). Мета безпрограшної лотереї — ознайомлення цільової аудиторії з послугами, що їх надає проект «Город24».

Для участі в лотереї всім бажаючим необхідно, по-перше, бути учасником «Студреспубліки», а по-друге, пройти реєстрацію в медіацентрі в точці доступу «Город24» та підтвердити свій номер мобільного телефона. Вже при реєстрації учасник отримує 15 грн на свій бонусний рахунок. Також кожному учаснику буде видано інформаційний флаєр, що містить унікальний код поповнення бонусного рахунку. Використати код поповнення можна з 25 по 30 серпня 2010 року і отримати ще 15 грн на бонусний рахунок.

В якості призів передбачено картки поповнення рахунку, мобільний телефон та ноутбук. Кількість та вартість призів залежать безпосередньо від кількості зареєстрованих учасників.

Окрім безпрограшної лотереї «Город24» підготував подарунок для студентів до Дня Незалежності. Всі, хто зареєструються на сайті за лінком www.gorod24.com.ua/student з 20 по 24 серпня 2010 року, отримають додаткових 15 грн на бонусний рахунок, а отже, і можливість здійснювати покупки зі знижками в мережі Інтернет.

Про проект:

Сервіс «Город24» почав діяти в Україні з травня 2010 року як Інтернет-портал для надання знижок на товари та послуги. Популярність сервісу зростає швидкими темпами і наразі нашими послугами щомісяця користується більше ніж 80 000 користувачів у восьми обласних центрах України (Києві, Дніпропетровську, Харкові, Донецьку, Одесі, Миколаєві, Сімферополі та Херсоні). Більшість з них — це працююча молодь у віці 18-35 років з активною життєвою позицією.

Похожие пресс-релизы