pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Компанія «ВАВІЛОН» підтримала проект відомої української співачки та ведучої Анжеліки Рудницької - майстер-клас по писанкарству

«Підтримка творчих проектів вже стала не тільки доброю традицією, але й ще одним напрямком нашої діяльності, - стверджує власник Компанії «ВАВІЛОН» Андрій Різоль. – Реалізуючи власний меценатський проект «АРТ-колеція ВАВІЛОН», в рамках якого розвивається камерний оркестр New Era Orchestra, ми добре проінформовані про культурне життя нашої країни. Те, що робить Анжеліка Рудницька викликає повагу і ми з радістю підтримали вже третій її проект».
Наші предки вважали, що яйце – символ відродження життя, пробудження. Для них писанка мала особливий сакральний зміст. Маленький шедевр був вісником позитиву і радості! Писанки дарували на знак перемир’я, з побажанням здоров’я, краси, врожаю.
В попередні роки Анжеліка Рудницька проводила майстер-класи з народних ремесел виключно для дітей, але цього року до участі у проекті запросила «дорослих» зірок українського шоу-бізнесу та спорту.
«Діти справді набагато сміливіше беруться за будь-яку нову справу, - коментує Анжеліка Рудницька. - Вони усім своїм єством занурюються в роботу і неймовірно радуються, коли бачать справжнє диво, створене власними руками. Але я була впевнена, що усі наші поважні гості – люди творчі, і вони із легкістю впораються з уроком. І зараз я бачу, що не помилилася - ті неймовірні узори на писанках розповіли про дуже багатий внутрішній світ кожного».
Цього року під чуйним керівництвом Анжеліки та народної майстрині Людмили Головко писанкарство опановували: народна артистка України Оксана Білозір, лідер гурту «ТНМК» Олег Михайлюта (Фагот), фронтмен гурту «НЕДІЛЯ» Едуард Приступа (Діля), співаки Антоніна Матвієнко, Наталія Валевська, Василь Бондарчук; плавець, олімпійський призер Денис Силантьєв, актори, народна артистка України Ольга Сумська, телеведуча Валерія Черненко (Козирне життя, ICTV).
Організатори та учасники цього творчого проекту залишилися задоволеними результатами, а запрошені селебретіс настільки поглибились у процес, що навіть не помітили, що на створення однієї писанки знадобилось біля 2-х годин копіткої праці!

Похожие пресс-релизы