pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Повідомлення Української федерації убезпечення щодо НАСК «Оранта»

Українська федерація убезпечення занепокоєна інформаційним фоном, що формується деякими учасниками страхового ринку навколо НАСК «Оранта».
УФУ повідомляє, що НАСК «Оранта», як Член Федерації своєчасно і в повному обсязі виконує зобов’язання, передбачені Статутом УФУ і рішеннями органів управління УФУ.
На думку УФУ відсутні підстави для заяв щодо невизначеного фінансового стану компанії та необґрунтованого нагнітання паніки щодо показників діяльності НАСК «Оранта» у 2011 році.
Зокрема, на кінець 9 місяців 2011 року загальний обсяг активів, категорії яких визначені статтею 31 Закону України “Про страхування” для представлення страхових резервів, становив більше 60 % валюти балансу, в той час, як середній показник на ринку близько 50 %. Загальний обсяг цих активів у НАСК «Оранта» складає 662 699,1 тис. грн., що майже у 2,6 рази перевищує обсяг сформованих страхових резервів. При цьому, комбінований коефіцієнт збитковості Combined ratio знаходився в прийнятних межах 95,3 %.
Слід зазначити, що розраховані на підставі офіційної звітності до Держфінпослуг показники, оприлюднюються щоквартально, починаючи зі звітності за І квартал 2011 року, на веб-ресурсі УФУ згідно з прийнятою в УФУ Політикою розкриття інформації. На думку УФУ високий рівень прозорості сприяє спокійному, стабільному функціонуванню ринку, зменшенню впливу ринкових збуджень, оскільки учасники ринку, які регулярно отримують інформацію, в меншій мірі піддаються паніці при появі негативної інформації.

Похожие пресс-релизы