pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

В рамках міжнародного українсько-японського проекту: «Збережемо клімат разом» відбудеться дискусія про перспективи енергозбереже

З 15 по 17 травня відбулося ряд робочих зустрічей Першого заступника Голови Державного агентства екологічних інвестицій України І.І. Варги, а також провідних фахівців Держекоінвестагентства з директором японської компанії з питань енергозбереження Сусуму Такахаші.
Під час зустрічей обговорювалися організаційні питання ходу підготовки спільного українсько-японського проекту «Проведення семінарів - тренінгів із запрошенням японських фахівців для технічних консультацій,діагностування місцевого енергозбереження та іншого, що стосується захисту навколишнього природного середовища «Збережемо клімат разом», який планується провести з 12 по 14 червня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза».
17 травня під час зустрічі представників Держекоінвестагентства, директора японської компанії з питань енергозбереження Сусуму Такахаші, директора Українсько – Японського Центру НТУУ «КПІ» з представниками Державного агентства енергоефективності та енергозбереження України сторони обговорили питання вдосконалення нормативної бази України з питань енергоефективності та енергозбереження, а також шляхи популяризації енергозбереження в Україні.
Сторони зазначили про наміри посилити співпрацю у майбутньому у сфері енергозбереження та захисту навколишнього природного середовища.
Проведення спільного українсько – японського заходу «Збережемо клімат разом», а також участь японських експертів у ньому, дасть змогу активно обмінятися досвідом та науково-технічними напрацюваннями у цій сфері. Захід покликаний стати плідним комунікаційним майданчиком для обговорення майбутнього енергозбереження в Україні.
З докладною інформацією про семінар «Збережемо клімат разом» можна ознайомитись на сайті www.save-climate.org.ua

Похожие пресс-релизы