pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«QBE Україна» увійшла до складу Української федерації убезпечення

На черговому засіданні Президії УФУ, після розгляду відповідних документів, прийнято одностайне рішення щодо набуття ЗАТ «СК «QBE Україна» членства у Федерації.
«Український страховий ринок сьогодні перебуває у фазі активної корекції. Дуже важливо, щоб професійні гравці ринку об’єднували свої засилля для впровадження європейських стандартів у страховій галузі, гарантування якісних послуг для її клієнтів, – зазначив генеральний директор «QBE Україна» Олег Сосновський. – За нашими оцінками, Українська федерація убезпечення – одне з найактивніших професійних об’єднань, яке максимально ефективно долучається до формування оновленого ринку страхування в Україні, тому ми прийняли рішення про приєднання до федерації».
«QBE Україна», яка представляє міжнародну групу QBE Insurance Group, – це перша міжнародна страхова компанія, яка почала свій бізнес в Україні у 1998 році. На українському ринку QBE займається 25 видами класичного страхування, спеціалізується на корпоративному страхуванні великого та середнього бізнесу, зокрема на страхуванні усіх видів майна – індустріальних, комерційних об’єктів, будівельних проектів, вантажоперевезень морським та наземним транспортом, автомобільної та спецтехніки усіх видів.
На сьогодні «QBE Україна» має репутацію однієї з провідних та найбільш надійних страхових компаній на українському ринку. Впроваджуючи в Україні якісні та інноваційні продукти страхування, які вже позитивно себе зарекомендували на міжнародній арені, фахівці «QBE Україна» керуються досконалим знанням локального ринку, а також спираються на міжнародний досвід групи QBE.
Ключовими принципами діяльності «QBE Україна» є якісний андеррайтинг та консервативна інвестиційна політика, завдяки яким компанія має належний обсяг резервів, достатній для гарантування своєчасних виплат за всіма зобов’язаннями.
Українська федерація убезпечення зареєстрована 23 грудня 2008 року. Учасники Федерації - провідні компанії класичного страхового ринку України, а саме: НАСК «Оранта», ЗАТ АСК «ІНГО Україна», АТ «СГ «ТАС» (приватне), ВАТ СК «Універсальна», ВАТ УСК «Дженералі Гарант», АТ «СК «Оранта-Життя», ЗАТ «Європейське туристичне страхування», ЗАТ СК «АХА Страхування», ЗАТ «ПРОСТО-страхування. Життя та пенсія», ЗАТ «СК «Українська страхова група», ЗАТ «Європейський страховий альянс», ТДВ «Альянс Україна» та Представництво «АОН ФІНЛЕНД Оі».
Федерація створена з метою сприяння розвитку класичного страхування в Україні, недопущення недобросовісної діяльності її Учасників, гарантування високого рівня послуг страхування, що надаються Учасниками Федерації, а також з метою інтеграції українського та європейського ринків страхування, захисту інтересів Учасників Федерації.

Похожие пресс-релизы