pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Техніка з українською душею: Electrolux привітав львів’ян з днем міста

3-4 травня Львів уже традиційно перетворився на територію свята. Місто Лева відсвяткувало свій День народження. Однією з цікавих подій стала акція від Electrolux – компанія запропонувала усім охочим написати свої побажання Львову на великому банері.

За два дні проведення акції своїми враженнями від Львову поділились близько 2 500 гостей та мешканців міста. Найчастіше люди освічувались у коханні Львову, підкреслювали його неповторність та неперевершеність, а також бажали миру та злагоди всій Україні. Крім того, всі бажаючі брали участь у різних конкурсах та розвагах, отримуючи призи від Electrolux – сувеніри та побутову техніку.

«Львів – це унікальне місто. Воно чудово поєднує західні цінності та національну ідентичність, – коментує Олександр Кузик, директор представництва Electrolux Україна. – Для Electrolux це досить символічно, адже наша компанія також демонструє, як можна поєднати європейську якість з українською душею».

Компанія Electrolux не тільки постачає техніку в Україну, але й має в країні власне виробництво. Так, в Івано-Франківську з 2011 року працює виробнича лінія пральних машин Electrolux. Продукція збирається відповідно до всіх глобальних стандартів компанії та відповідає європейським вимогам якості. При цьому пральні машинки, що зібрані в Україні, враховують і локальні вимоги користувачів – вони мають підвищену місткість при компактних розмірах, що дозволяє знайти їм місце у невеликих кухнях та ванних кімнатах.

«Пральні машини в Україні збирають з тих самих комплектуючих, що й в Європі, але це роблять місцеві працівники – з усією любов’ю до своєї країни, – підкреслює Олександр Кузик. – Ця техніка зроблена українцями для українців, але з дотриманням найсуворіших європейських стандартів якості. Саме тому ми кажемо, що Electrolux – це шведська техніка з українською душею».

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь:
Прес-центр Electrolux:
PLEON Talan
Євгенія Лукань
Tel.: +38(044) 594 99 96
Mob: +38(095) 862 80 52
E-mail: [email protected]

Похожие пресс-релизы