pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

У Києві успішно пройшов Другий Міжнародний вино-фестиваль «Поляна»!

17-19 травня 2013 року у столичному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбувся 2-ий Міжнародний вино-фестиваль «Поляна». Учасниками фестивалю стали понад 50 виноробень та виробників міцних алкогольних напоїв з 5 континентів. Численним гостям вино-фестивалю презентовані кращі вина Італії, Франції, Іспанії, США, Аргентини, Чилі, ПАР і Австралії, а також бренді, кальвадос, коньяк, арманьяк, віскі та інші міцні алкогольні напої провідних світових брендів.
Для фахівців галузі виноторгівлі організатори підготували низку майстер-класів від представників всесвітньо відомих виноробів. Учасники майстер-класів мали змогу ознайомитися з історією відомих виноробень та асортиментом їх продукції безпосередньо від представників компаній і звичайно ж, взяти участь у дегустаціях всесвітньовідомих вин від високопрофесійних сомельє.
Окрім майстер-класів та демонстрації новинок, гостей також очікували яскраві бармен-шоу, кулінарні шоу і майстер-класи з приготування різноманітних делікатесів, які зазвичай подаються до вина шеф-кухарями Дому делікатесів Delight, віскі-ресторану Single та винного ресторану Lavinia.
Ознайомитися з експозиціями провідних виноробень та виробників міцних алкогольних напоїв, поспілкуватися з їх представниками у невимушеній атмосфері, отримати експертну консультацію та, головне, - продегустувати представлену продукцію мали змогу усі відвідувачі протягом трьох фестивальних днів. Гості фестивалю часто залишали його з вподобаною під час дегустацій продукцією, придбаною за спеціальною фестивальною ціною. А учасники численних конкурсів отримали призи від найвідоміших виноробень.
Організатором фестивалю виступила національна мережа виномаркетів «Поляна».
«Маючи найбільшу мережу виномаркетів в Україні, ми запевняємо, що головним критерієм вибору вина є смакові характеристики, відчуття під час та після споживання. Саме тому ми створили цей винний фестиваль, де наш відвідувач сам зможе спробувати різні напої і вибрати вино або більше міцний алкоголь за смаком і по душі», - розповів Юрій Серебров, директор національної мережі виномаркетів «Поляна».
«Родзинка цього фестивалю – тепла, сімейна атмосфера. На відміну від інших професійних фестивалів, які проходять більш офіційно, тут відчуваються теплі відносини між дистриб’юторами, імпортерами, спілкування з колегами, конкурентами, сомельє ... Все проходить дружелюбно, по-сімейному, приємно», - поділився своїм враженням від українського фестивалю Педро Траперо, представник іспанської виноробні Dinastía Vivanco.
Фестиваль загалом відвідали майже 10 тис. гостей, що більш як вдвічі перевищує минулорічні показники. На думку Іллі Грінберга генерального директора СП «Марком», основоположника та натхненника вино-фестивалю, є головним свідченням успішності цього заходу.

Похожие пресс-релизы