pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Оновлене пиво «Львівське»: нове обличчя незмінної якості

У квітні цього року вся лінійка пива ТМ «Львівське» змінила дизайн упаковки. На новому «обличчі» «Львівського» відображено 300 років історії українського броварства. Оновлений продукт буде доступний у продажу вже наприкінці квітня на всій території України.

Час невпинно спливає, змінюючи хід історії, людей та їхні вподобання. «Львівське», перше українське пиво, також змінює свій зовнішній вигляд. «Обличчя» легендарного пива — це, в першу чергу, його етикетка та упаковка. Нова етикетка «Львівського» повторює за обрисами діжку, що була довгі віки ємністю для зберігання славного пива. Важливий та незмінний елемент етикетки «Львівского» — величний лев. Адже саме лев є символом Львова та його охоронцем і тому посідає чільне місце у логотипі бренду, який завжди віддзеркалював історію рідного міста. А на новій ПЕТ-пляшці «Львівського 1715» гордий та мужній лев став основним елементом дизайну. Його статний профіль ніби викарбуваний на ній, що додає пляшці ще більше витонченості та оригінальності.

В оновленому дизайні бренду відображена майже 300-літня історія українського пивоваріння, його життєвий шлях та характер. Адже пиво «Львівське» завдяки віковим традиціям передає усі основні символи броварства та міста, у якому воно було «народжене».

«Львівське» — це найдавніше українське пиво, яке почали варити монахи ще у далекому 1715 році. Смак цього славетного бурштинового напою пройшов довгий шлях крізь сторіччя. Його полюбили ще наші діди та прадіди. Сьогодні «Львівське» стало частиною культури та історії нашої землі, символом епох та гордістю країни. Тому кожен з мільйонів українців, які віддають перевагу цьому легендарному смаку, немов би доторкаються до сторінок книги часів України, сторінок її слави. Нагадаємо, сьогодні лінійка першого українського пива ТМ «Львівське» представлена 6-ма сортами: «1715», «Світле», «Живе», «Міцне», «Портер», «Білий Лев».

Тарас Маципура, провідний бренд-менеджер ТМ «Львівське» компанії Carlsberg Ukraine: «Пиво «Львівське» має довгу та цікаву історію, яка налічує майже три століття. І тепер весь цей багатовіковий досвід відображений на новому «обличчі» першого українського пива, проте його якість залишається незмінною».

Похожие пресс-релизы