Контакт-центр «Київстар» – перший український переможець Top Ranking Performers in Contact Center World

04 липня 2014 р.

м. Київ

Власний контакт-центр «Київстар» визнаний найкращим в регіоні EMEA.

З 23 по 27 червня 2014 року в Лісабоні (Португалія) пройшла міжнародна конференція The Global Association for Contact Center & Customer Engagement Best Practices, яка зібрала представників контакт-центрів з Європи, Близького Сходу та Африки. Учасники конференції представили найбільш ефективні проекти зі своєї практики. Кейси учасників заходу оцінювались компетентним журі, яке визначило переможців другого етапу конкурсу Contact Center World Awards в регіоні EMEA.

Контакт-центр «Київстар» був представлений у категорії «Великих внутрішніх контакт-центрів». Конкурсанти оцінювались за рядом параметрів, у тому числі враховувались методи оцінки задоволення клієнтів послугами контакт-центру, система навчання та оцінки персоналу, технологічні рішення, що застосовуються у роботі організації і, звичайно, унікальність власних практик, які дозволили значно покращити якість обслуговування абонентів. За результатами голосування «Київстар» отримав золото як «Найкращий контакт-центр з обслуговування клієнтів» та срібло у номінації «Найкращий контакт-центр».

Петро Чернишов, генеральний директор «Київстар»: «Приємно, що багаторічний досвід розробки та впровадження провідних технологій взаємодії з клієнтами знаходить визнання міжнародної професійної спільноти. Чергова нагорода спонукає нашу команду до подальшого удосконалення сервісів компанії. Контакт-центр «Київстар» займає особливе місце серед аналогічних підрозділів бізнес-одиниць VimpelCom. На відміну від контакт-центрів в інших країнах, в Україні працює чи не наймолодший колектив. Для багатьох існуючих співробітників компанії саме контакт-центр став стартовим майданчиком для подальшого розвитку кар’єри. І саме цей відділ багато років поспіль демонструє високий рівень професійності, не зупиняючись в той же час у своєму розвитку. Саме цих якостей ми очікуємо від підрозділу, який щодня безпосередньо працює з нашими клієнтами».

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»

Довідка про «Київстар»
«Київстар» – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій. Послугами оператора користується понад 25 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 800 тис. – широкосмугового інтернету.
Акціонери «Київстар» – міжнародна група VimpelCom Ltd. (Нідерланди), володіє телекомунікаційними активами у країнах СНД, Європи, Азії, Африки та Північної Америки. Акції компанії знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.
Мобільна мережа «Київстар» – одна з найкращих у Європі, і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж.
Волоконно-оптична мережа «Київстар» для швидкісної передачі даних має загальну довжину понад 46 тисяч кілометрів, і ємність зовнішніх каналів понад 620 Гбіт/с. Оператор надає послуги міжнародного роумінгу в 195 країнах на 5 континентах.
«Київстар» понад 16 років працює в Україні, і є найбільшим платником податків, а також одним з найкращих роботодавців і соціально відповідальною компанією.
За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected] www.kyivstar.ua