pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Банк Кредит Дніпро оновив склад Правління

22 вересня 2014 року, м. Київ.
Рішенням Наглядової ради ПАТ «БАНК КРЕДИТ ДНІПРО» від 19 вересня 2014 року (протокол № 9 засідання Наглядової ради ПАТ «БАНК КРЕДИТ ДНІПРО» від 19 вересня 2014 року), змінено склад Правління Банку.
Кадрові зміни у складі Правління Банку Кредит Дніпро стосуються як зміни кількісного складу виконавчого органу, так і нових призначень. Зокрема, рішенням Наглядової ради Банку, з урахуванням положень ст. 52, ст. 62 Закону України «Про акціонерні товариства», ст. 39 Закону України «Про банки і банківську діяльність», ст. 18 Статуту ПАТ «БАНК КРЕДИТ ДНІПРО» та Положення про Наглядову раду ПАТ «БАНК КРЕДИТ ДНІПРО», з 19 вересня достроково припинені повноваження діючих членів Правління: Принади Світлани Ігорівни, Савчука Павла Володимировича та Безуглої Олени Володимирівни.

Також прийнято рішення про переведення Безуглої Олени Володимирівни з 22 вересня 2014 року на посаду директора Операційного центру ПАТ «Банк КРЕДИТ ДНІПРО».

Таким чином, діючий склад Правління Банку затверджено у кількості семи осіб, голова Правління ПАТ «БАНК КРЕДИТ ДНІПРО» – Олена Олександрівна Малинська.

Похожие пресс-релизы