pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Співайте «Чернігівське»

Спеціально до Дня Незалежності України «Чернігівське» представляє лімітовану серію «Українські пісні» та закликає українців разом привітати Батьківщину піснею.

«Пісня завжди супроводжувала українців у їх житті – в радості та горі, у любові та в боротьбі, даючи народу натхнення та моральну підтримку у важку годину. Пройшовши через віки українські народні пісні стали справжнім мистецьким скарбом нашого народу. Саме тому ми вирішили випустити святкову серію «Українська пісні» до річниці незалежності України», – розповідає Анна Руденко, старший менеджер з маркетингу групи бренду «Чернігівське» компанії САН ІнБев Україна.

Колекція, що містить слова українських народних та популярних пісень, з чотирьох банок виконана у традиційних кольорах національної вишивки. Чорний, червоний, білий – кольори-символи, в яких поєднуються історична боротьба за свободу та незламна віра українського народу в краще майбутнє. Каліграфію українських пісень написано вручну з любов’ю до національної писемності та традицій.

«Кожна банка – це окремий витвір, споглядаючи який ви зможете не тільки пригадати слова, а й поринути в маленьку історію життя кожної пісні завдяки чудовим художнім ілюстраціям» – додає Анна Руденко.
Розробило оригінальний дизайн лімітованої святкової серії банок пива «Чернігівське» - креативне агентство BBDO Ukraine.
«Створення такої серії - амбіційна та цікава задача. Ми були щасливі запросити до співпраці над дизайном відомих каліграфів та ілюстраторів сестер Лопухіних. Їх стиль додав автентичності та щирості - це саме те, що ми хотіли вкласти в ідею цієї лімітованої колекції» – додає Денис Келеберденко, керівник творчої групи агенції BBDO Ukraine.

Команда проекту:

САН ІнБев Україна:
Директор з маркетингу — Василій Шилов
Старший менеджер з маркетингу «Чернігівське» – Анна Руденко
Асистент бренд-команди «Чернігівське» – Анастасія Кругликова

BBDO Ukraine:
Creative Director — Анже Єреб
Head of design studio — Мартінас Біршкіс
Creative Group Head — Денис Келеберденко
Art Director — Михайло Петрусяк
Copywriter —Аліса Кучинська
Designer — Олена Денисевич
DTP – Андрій Чекерес
Account Director — Наталя Лісєєва
Account Manager — Жанна Маслова

Ілюстрації та каліграфія:
Вікторія та Віталіна Лопухіни
Art producer — Ірина Шумило, Агентство ILL&MATES

Інформаційна довідка:
ПАТ «САН ІнБев Україна» є лідером українського пивоварного ринку та представляє найбільшу в світі пивоварну компанію Anheuser-Busch InBev. ПАТ «САН ІнБев Україна» об'єднує Чернігівське, Харківське та Миколаївське відділення компанії. Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona Extra, Stella Artois, Beck’s; міжнародних ТМ: Corona, Staropramen, TALLER, Hoegaarden, Leffe, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, а також локальных ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар», «Жигулевское», DAO.

Похожие пресс-релизы