pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Чернігівське» збирає свою футбольну збірну з українців

«Чернігівське» збирає свою футбольну збірну з українців

«Чернігівське» анонсує нову комунікаційну кампанію «Збірна українців», присвячену майбутнім поєдинкам і перемогам футбольної збірної в міжнародній першості 2016 року. Кампанія побудована на ідеї об’єднання всієї країни навколо спільної пристрасті до великої гри.
Вісім років, починаючи з 2008, «Чернігівське» ― преміум-спонсор матчів національної збірної України з футболу ― надихає і згуртовує прихильників цього спорту. Цьогорічна кампанія «Збірна українців» підвищить глядацький інтерес до футбольних змагань, залучить нових вболівальників і нагадає, що фанати і футболісти ― нероздільні частини одного цілого, яким є чим пишатися і чого прагнути.
Ідея нових роликів зрозуміла і близька всім вболівальникам. Адже, коли грають наші, то вся країна перетворюється на єдину команду. Вболівальники на стадіоні, фанати в пабі, друзі, що вдома дивляться матч по телевізору, і футболісти збірної — всі ми стаємо одним цілим. Збірною українців. І кожен з нас робить все задля спільної перемоги.
Широкомасштабна кампанія охопить різноманітні канали комунікацій: телевізійні ролики транслюватимуться на національних і регіональних телеканалах; в соціальних мережах будуть запроваджені різноманітні активності, зокрема з використанням хештегу #ЗбірнаУкраїнців; у продажу з’являться лімітовані серії пива «Чернігівське» в пляшках і банках з оригінальним дизайном. Також на сайті кампанії zbirna.com.ua буде проведено чотири конкурси, переможці котрих виграють поїздку до Франції 12 червня 2016 року.
«Усі мають частинку цього великого спорту. Всі ми вболіваємо або маємо близьких, що живуть футболом. Цей спорт єднає всіх українців. І кампанія “Збірна українців” вкотре нагадає ― ми всі унікальні, та дещо спільне ми маємо завжди», ― вважає Олена Чмишук, старший бренд-менеджер ТМ «Чернігівське», САН ІнБев Україна.

Команда проекту:
Клієнт ― САН ІнБев Україна
Анна Руденко ― м енеджер з маркетингу групи брендів «Чернігівське»
Олена Чмишук ― старший бренд-менеджер ТМ «Чернігівське»
Анастасія Кругликова ― асистент бренд-команди «Чернігівське»

Агенція ― Havas WW Ukraine
Іван Акінін ― Creative Director
Олег Приступа ― Art Director
Євген Малюкевич ― Copywriter
Олена Стефановська ― Account Director
Олеся Гановська ― Senior Account Manager

Production ― LIMELITE
Невіо Марасович ― Director
Влад Болєлов ― Executive Producer
Настя Іващук ― Line Producer
Тіман ― Stylist
Денис Лущик ― Director of photography
Денис Швець ― 1st AD
Михайло Левченко ― Art department

Інформаційна довідка:
ПАТ «САН ІнБев Україна» є лідером українського пивоварного ринку та представляє найбільшу у світі пивоварну компанію Anheuser-Busch InBev. ПАТ «САН ІнБев Україна» об’єднує Чернігівське, Харківське та Миколаївське відділення компанії. Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona Extra, Stella Artois, Beck’s; міжнародних ТМ: Corona, Staropramen, TALLER, Hoegaarden, Leffe, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, а також локальних ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар», «Жигулевское», DAO.

За додатковою інформацією звертайтеся:
Прес-офіс компанії САН ІнБев Україна

Ірина Кальницька
моб.: +380 50 331 18 91
тел.: +380 44 254 63 73
e-mail: [email protected]

Аліна Громова
моб.: +380 67 407 56 35
тел.: +380 44 254 63 73
e-mail: [email protected]

Похожие пресс-релизы