pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Сертифікація маркетологів. Меморандум про взаємодію.

На сторінці новин сайту компанії Action Data Group ще взимку повідомлялося про організаційне засідання Кваліфікаційного комітету УАМ, яке стало черговим етапом у реалізації проекту «Кваліфікаційні іспити УАМ».

Нагадаємо, що мета проекту – створення прозорої системи сертифікації фахівців з маркетингу, яка б відповідала потребам вітчизняної економіки, користувалася довірою учасників ринку, та підлягала періодичному оновленню на основі змін у ринкових потребах і відповідно до замовлення вітчизняного бізнесу. Обов’язкова умова проекту – відповідність міжнародним нормам та стандартам маркетингу (у перспективі – сертифікація «Кваліфікаційних іспитів УАМ» у Європейській маркетинговій конфедерації).

Сьогодні зроблено суттєвий крок уперед. Між Всеукраїнською громадською організацією «Українська Асоціація Маркетингу» та провідними дослідницькими маркетинговими компаніями підписано Меморандум про взаємодію у програмі сертифікації маркетологів.

Зокрема, ВГО «УАМ» та компанія Action Data Group LLC
керуючись спільним прагненням впроваджувати прозору та зрозумілу систему оцінювання фахівців з маркетингу,
визнаючи засади загальноєвропейської системи фахової сертифікації,
сприяючи підвищенню якості маркетингової діяльності в Україні,

дійшли згоди щодо наступного:
Компанія визнає систему іспитів Кваліфікаційного комітету ВГО «УАМ» та надає сертифікованим ВГО «УАМ» маркетологам перевагу при розгляді конкурсних справ на заміщення вакантних посад, про що повідомляє на своєму сайті;
ВГО «УАМ» за бажанням Компанії надає зміст кваліфікаційних іспитів та гарантує присутність її представника під час іспиту.

З боку компанії Action Data Group Меморандум підписано Президентом компанії Сергієм Даскелу, з боку ВГУ УАМ – генеральним директором Іриною Лилик.

Нинішній проект стане суттєвим кроком вперед у розвитку вітчизняної школи маркетингу, що задовольнятиме потребам української економіки та діяльність якої буде відповідати міжнародним нормам та стандартам з маркетингу.

Похожие пресс-релизы