pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Святий Миколай завітав до школи-інтернату»

Напередодні свята Дня святого Миколая, 18 грудня, у спеціалізованій загальноосвітній школі-інтернаті № 2 відбулась благодійна акція, ініційована Печерським районним управлінням з питань надзвичайних ситуацій ГУ МНС України у місті Києві.

Дитяче свято розпочалося о півдні з виступу маленьких вихованців. Дітлахи розказали святкові вірші, заспівали народні пісні, розіграли театралізовану виставу та розважили гостей і учнів школи веселими та цікавими конкурсами. Особливо вражало те, як старанно маленькі актори готувалися до свята і яких зусиль їм довелось до цього докласти. Адже у школі-інтернаті навчаються особливі учні – діти з вадами розумового розвитку, навчання для яких носить допоміжний характер.
Хвилювання було присутнє не лише на сцені, а й у глядацькій залі – успішним виступом переймались як вчителі й вихователі, так і батьки та друзі учасників концерту.

Почесними гостями на святі стали працівники Печерського районного управління з питань надзвичайних ситуацій ГУ МНС України у місті Києві – Володимир Бондаренко та Олександр Контур.
«Дуже приємно бути присутніми на Вашому святі. У день святого Миколая, день милосердя, любові і доброти кожен має подбати про своїх ближніх і допомагати тим, хто найбільше цього потребує. Ми з великим задоволенням хочемо привітати Вас від імені Печерського районного управління з питань надзвичайних ситуацій, від усіх рятувальників міста Києва, з наступаючими Новорічними святами і з Днем святого Миколая. Незважаючи на тяжкі часи, в цей зимовий день я хочу побажати, щоб якомога більше речей зігрівало ваше серце. У вас попереду все життя, і нехай воно принесе лише радість та посмішки!», привітав учнів начальник Печерського районного управління з питань надзвичайних ситуацій Володимир Бондаренко.

Зважаючи на особливі потреби школярів, педагогічному колективу школи-інтернату співробітники МЧС України урочисто вручили комп’ютерні диски з навчальними та розвиваючими програмами, а дітям солодощі – цукерки та печиво. Великим сюрпризом для всієї школи стали два телевізори та DVD-програвач, які працівники Печерського управління подарували дітям на честь свята.
Заключне слово взяла заступник директора з навчально-виховної роботи Олена Олександрівна Синиця «Від імені всієї школи, вчителів, учнів та їх батьків, я хочу висловити вдячність нашим друзям за те, що завдяки їм ми змогли влаштували сьогодні таке чудове свято, за їх добрі справи! Ми сподіваємося на нашу подальшу плідну співпрацю».

Похожие пресс-релизы