pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

У День Святого Миколая «Фокстрот» запрошує дітей в «Школу безпеки»

19 грудня на святі у столичному Сімейному центрі розваг «Дивосвіт» відома компанія із мудрою лисичкою в логотипі презентує власний мультфільм, що навчає дітей азам безпеки. Наприкінці 2011 року „Група компаній «ФОКСТРОТ” публічно презентує три перших серії мультиплікаційного серіалу „Фокс спішить на поміч!”. Мультфільм був створений у рамках власного соціального проекту бізнесу «Школа безпеки», що реалізується під девізом «Комфортно там, де безпечно».

Головна героїня мультфільму - відважна та весела лисичка Фокс зі своїм помічником роботом Тротом допомагають двом дітлахам-бешкетникам уникнути неприємностей, які могли б з ними статися через пустощі. Лисичка Фокс є для дітей водночас і другом, і помічником, і порадником і спілкується з ними мовою жарту.
Кожна із трьох відзнятих серій мультсеріалу розповідає про найбільш поширені життєві ситуації, де на дітей може чекати небезпека. Серіал охоплює такі теми: поводження дитини з електроприладами, подорожі у лісі та біля водоймищ, поведінка в людних місцях (у супермаркеті) та ін.
- «Фокстрот» - лідер комфорту, але лише безпечне життя може бути комфортним, - говорить виконавчий директор мережі «Фокстрот. Техніка для дому» Уве Кленк. – Тому з 2002 року ми реалізуємо власний соціальний проект «Школа безпеки» й через систему спільних дій з Управлінням ДАІ МВС України, МНС України, громадськими організаціями популяризуємо правила безпечної поведінки дітей у побуті. Мультфільм про мудру лисичку Фокс є спробою навчити цим правилам наймолодших школярів. Адже вони підлягають найбільшому ризику, самостійно долаючи дорогу до школи чи перебуваючи вдома після школи без батьків.
- Для нас дуже цікавим є цей досвід, адже необхідно було самим писати сценарій та через малюнок, жартівливі діалоги донести до дітей серйозні правила безпеки, - говорить керівник анімаційних проектів „Компанії АРТ-ВІДЕО” Зоряна
Занюк. - Серед проектів „Компанії АРТ-ВІДЕО” - пригодницькі серіали „Кіт Викрутас” та „Казковий патруль” (канал ТЕТ), історичний серіал „Легенди України” (Перший Національний канал) тощо. Приємно, що тепер додається ще й соціальний проект від «Фокстроту» „Фокс і Трот спішать на поміч!”. Я щиро рада

тому, як захопливо сприйняли діти перші три серії нашого серіалу й щедро ділилися враженнями.
Вперше мультфільм від «Фокстроту» був показаний в жовтні у МДЦ «Артек» під час круглого столу «Діти за безпеку життя» у рамках зльоту юних рятувальників України, організованого МНС України та громадською організації «Всеукраїнський дитячий рух «Школа безпеки».
Під час круглого столу в «Артеці» не лише діти, а й дорослі зацікавилися пригодами лисички Фокс та робота Трота – сміхом реагували на жарти, уважно слухали поради героїв.
- Будемо чекати великої презентації мультфільму, адже він є прекрасним помічником у роботі із молодшими школярами, - сказала по закінченні перегляду методист Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді м. Горлівки, активіст ГО «Школа безпеки» Олена Бульбенко.
Організатори соціального проекту «Школа безпеки» повідомили: будуть використовувати мультфільм як наглядовий матеріал на яскравих заходах зі школярами у межах власного проекту, ведеться робота з отримання експертної оцінки мультфільму від фахівців Міністерства освіти та науки, молоді та спорту України. А три серії мультфільму «Фокс спішить на поміч!» будуть доступні для всіх на сайті мережі «Фокстрот. Техніка для дому» http://www.foxtrot.com.ua
та на сайті Групи компаній «ФОКСТРОТ» http://www.foxtrot.ua
А поки що «Фокстрот» запрошує усіх на свято відкриття новорічної ялинки у день Святого Миколая, яке відбудеться 19 грудня о 18-00 у Сімейному центрі розваг «Дивосвіт» у Києві на Оболоні. Саме тут публічно буде представлено мультфільм «Фокс і Трот спішать на поміч»,

Довідка:
Торгівельна мережа «Фокстрот. Техніка для дому» є лідером ринку України в сегменті роздрібних продажів електроніки та побутової техніки. Перший магазин торгівельної мережі був відкритий 1994 року, і станом на 19 грудня 2011 року в Україні нараховується 228 супермаркетів «Фокстрот. Техніка для дому». Магазини представлені в 102 обласних і районних центрах України, при цьому їх загальна торгівельна площа складає понад 200 000 кв. м. Згідно з рейтингом, складеним аудиторською компанією Deloitte & Touche, торгівельна мережа «Фокстрот. Техніка для дому» входить до числа 500 найбільших компаній Центральної та Східної Європи. Обсяг продажів мережі за 2010 календарний рік склав понад 6.8 мільярдів гривень. З 2010 року торгівельна мережа «Фокстрот. Техніка для дому» є членом-учасником «Euronics» - найбільшої закупівельної групи електроніки й побутової техніки, представленої в 30 країнах Європи.

Зсилки, за якими розташовано мультфільм:
http://www.youtube.com/watch?v=FgLhpT9p0u0 Поведінка в супермаркеті
http://www.youtube.com/watch?v=q5s3RTvYbWE Побутова техніка та діти
http://www.youtube.com/watch?v=xwzKBLyo4vw Небезпечна вода

конт. особа:
Алевтина Белецька,
прес-секретар УК ГКФ,
тел. 247-70-15

Похожие пресс-релизы