pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

В Лубнах відзначили День благодійництва і соціального партнерства

21 грудня 2009 року в Лубнах відбулася урочиста тематична зустріч «Творіть добро – добро плекайте, люди» з нагоди Дня благодійництва. Організаторами свята виступили Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ» та Лубенський фінансово – економічний коледж Полтавської державної аграрної академії. З самого початку тематична зустріч позиціонувала себе не тільки як благодійний проект, а і соціальний.
За словами керівника ГО «Твій Світ» Олександра Чепура, захід було спрямовано на утвердження принципів гуманізму і милосердя, сприяння розвитку благодійної діяльності та на підтримку ініціативи громадських організацій. «Для нас дуже важливо, - зауважує Олександр Чепур, - прищеплювати такі життєво необхідні якості доброти та співчутливості у підростаючого покоління.»
Не дивлячись на фінансово – економічну кризу благодійність стає часткою загальної духовної культури громадян нашої молодої незалежної країни. Багато людей сьогодні беруть участь у справах благодійності та допомагають вирішувати соціальні проблеми. Пріоритетними сферами для благодійників залишаються дитинство, молодь, підтримка людей похилого віку та інвалідів.
Лідія Огієнко, директор коледжу впевнена, що такі акції відроджують в українцях притаманну їм національну рису – милосердя, вміння відгукатися на біль інших, подавати допомогу тим, хто її потребує.
Люди, які робили пожертви, в чиїх серцях віднайшли відгук проблеми інших отримували в цей день щирі слова подяки та шанування.
Особливо активно взяли участь у благій справі молоді люди – вони з розумінням поставилися до проблеми, підготували творчі номери, виставку книжок, цікавилися волонтерською діяльністю.
Під час заходу також відбулося вручення пам’ятних відзнак. Наприклад, одна з груп студентів Лубенського фінансово – економічного коледжу отримала диплом за успішне закінчення курсу «Правда про життя, кохання та секс», що проводився в рамках виховання у молоді нормативної статевої поведінки, Лубенський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді здобув першість в номінації: «Найкраще соціальне партнерство 2009 », а обласне рекламно – інформаційне видання «Вісник» було визнано найкращим виданням Лубенщини.
Відтепер планується проводити щороку подібні заходи, бо з’явилася ідея започаткування фестивалю, в ході якого мають підніматися нові актуальні для лубенців теми та відзначатися благодійні і соціальні ініціативи регіону.

21 грудня 2009 року
Контактна особа для представників ЗМІ:
Олександр Чепур, Полтавська обласна молодіжна громадська організація
«Твій Світ». Керівник відділу зв’язків з громадськістю тел. моб. 093 579 16 93
tviisvit @gmail.com

Похожие пресс-релизы