pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Більше ніж депозитний індекс: «КІНТО» виплачує дивіденди фонду «КІНТО-Літо»

3 червня 2011 р. Правлінням "КІНТО" було ухвалено рішення про виплату дивідендів по інвестиційних сертифікатах (ІС) фонду "КІНТО-Літо", другого з каскаду дивідендних фондів «КІНТО-Пори року». За останній рік фонд показав доходність на рівні +19,1%, перегравши бенчмарк - депозитний індекс*, який склав 14,1%, та майже досяг результатів індексів ПФТС (+19,8%) та УБ (+22,1%). Сума дивідендів складає 181,86 грн. в розрахунку на один ІС фонду. Дивіденди оподатковуються за ставкою 5%, тож учасникам фонду виплатять по 172,767 грн. на кожний ІС. Виплата дивідендів здійснюється безготівково, тому інвесторам фонду необхідно надати інформацію про їх банківські реквізити.

Протягом червня 2011 року всі бажаючі можуть придбати сертифікати фонду "КІНТО-Літо" за ВЧА, що після сплати дивідендів нижча за номінал, та отримати можливість забезпечити себе коштами для щорічного літнього відпочинку!

За довідками звертайтеся, будь ласка, за телефоном (044) 390-57-60 або на [email protected].

*Депозитний індекс ринку розраховується як подвійна середньозважена ставка за строковими депозитами у національній валюті, розрахована Національним банком України.

Похожие пресс-релизы