Більше ніж депозитний індекс: «КІНТО» виплачує дивіденди фонду «КІНТО-Літо»

3 червня 2011 р. Правлінням "КІНТО" було ухвалено рішення про виплату дивідендів по інвестиційних сертифікатах (ІС) фонду "КІНТО-Літо", другого з каскаду дивідендних фондів «КІНТО-Пори року». За останній рік фонд показав доходність на рівні +19,1%, перегравши бенчмарк - депозитний індекс*, який склав 14,1%, та майже досяг результатів індексів ПФТС (+19,8%) та УБ (+22,1%). Сума дивідендів складає 181,86 грн. в розрахунку на один ІС фонду. Дивіденди оподатковуються за ставкою 5%, тож учасникам фонду виплатять по 172,767 грн. на кожний ІС. Виплата дивідендів здійснюється безготівково, тому інвесторам фонду необхідно надати інформацію про їх банківські реквізити.

Протягом червня 2011 року всі бажаючі можуть придбати сертифікати фонду "КІНТО-Літо" за ВЧА, що після сплати дивідендів нижча за номінал, та отримати можливість забезпечити себе коштами для щорічного літнього відпочинку!

За довідками звертайтеся, будь ласка, за телефоном (044) 390-57-60 або на [email protected].

*Депозитний індекс ринку розраховується як подвійна середньозважена ставка за строковими депозитами у національній валюті, розрахована Національним банком України.