pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Обговорення сучасних моделей транскордонної співпраці, стратегічного планування та регіонального розвитку на ХІ Міжнародному Еко

На міжнародному економічному форумі, що проходить у жовтні в Трускавці традиційно розглядаються питання транскордонної співпраці та регіонального розвитку. Цього року в рамках ХІ Міжнародного Економічного Форуму «ЕКОНОМІЧНА ІНТЕГРАЦІЯ – НАЦІОНАЛЬНІ ПРІОРИТЕТИ», що відбудеться 14-15 жовтня у Трускавці будуть обговорюватися сучасні моделі транскордонної співпраці, стратегічного планування та регіонального розвитку. Про використання методів кількісного аналізу для більш ефективного планування місцевого економічного розвитку та залучення інвестицій розкаже виконавчий директор з програм міжнародного співробітництва Конференційної ради Канади Пол Дарбі. Канадські експерти пан Луі Теріо та пані Бренда Лефлер зупиняться відповідно на визначенні пріоритетів залучення прямих іноземних інвестицій та оцінці конкурентоспроможності міст та областей при плануванні місцевого економічного розвитку.
На Форумі буде також обговорюватися така тема як вплив Євро 2012 на регіональний розвиток в Україні (доповідач Маркіян Лубківський, директор Турніру УЄФА ЄВРО 2012 в Україні), а також на розвиток українських міст (доповідач міський голова міста Львова Андрій Садовий)
Координатор фінансових проектів Світового банку в Україні, Білорусі та Молдові Маріус Вісмантас розкаже учасникам Форуму як перейти від глобального економічного потрясіння до добробуту нації. Про модернізацію інфраструктури українських міст буде говорити Олена Волошина, керівник діяльності Міжнародної фінансової корпорації IFC в Україні; а про світовий досвід становлення соціального підприємництва, як складової соціальної економіки - Віктор Лях, виконавчий директор Фонду Східна Европа.
З доповідями на тему регіонального розвитку виступлять також голова правління Холдингу ЛАЗ Ігор Чуркін та директор Інституту дослідження культури і мистецтв провінції Дзянсу КНР Чао Дай Дзян.
Детальніше про програму Форуму та його доповідачів дивіться на сайті www.lvivforum.com.ua

Похожие пресс-релизы