pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Зустрічаймо свято разом! З теплими подарунками!

Київ, 8 листопада 2011 року – про наближення нового року Компанія Кока-Кола повідомляє однією із перших, і вона ділиться справжнім святковим настроєм з усіма українцями.
Вже цього тижня на телебаченні з`явиться новий ролик, який розповідає про те, що казковий світ нового року завжди дарує диво і допомагає зустріти свято разом – з родиною або у веселому колі друзів. Окрім надихаючої історії, згодом ролик запросить до участі у національній промо-акції: зібравши 20 кришечок від Coca-Cola, Fanta чи Sprite, можна буде отримати теплу ковдру, 10 кришечок – теплі вушка і 5 за кришок – білого кумедного іграшкового ведмедика. Саме з цією акцією також буде пов’язана поява напоїв Coca-Cola та Fanta, а згодом і Sprite в упаковці нового об’єму – у пляшках по 1,5 літра. Як демонструють дослідження, 70% об’єму українського споживчого ринку складає споживання вдома. До того ж пляшка 1,5 літра дуже актуальна саме зараз, коли з погодних міркувань споживання вдома стає більш актуальним, ніж споживання на ходу, і для невеликих українських домогосподарств (2-3 особи) – це оптимальна упаковка для дому. Coсa-Cola завжди надає можливість зробити вибір та придбати найбільш зручний для споживача об’єм.
Святковим настроєм будуть сповнені і супермаркети – у торгових залах з’являться новорічні дисплеї з продукцією Coca-Cola, з яких посміхатиметься веселий черевань – Санта. Пройти повз і не помітити буде неможливо.
По всій Україні про свято сповіщатимуть сіті-лайти та біг-борди з написом, нанесеним світло відбиваючою фарбою. Новорічні бігборди зі святковою ілюмінацією засяють і на головній площі країни – Майдані Незалежності у Києві.
Користувачі та жителі інтернету також знайдуть для себе цікавинки – конкурси на профілі компанії у vkontakte, цікаві активації на сайті http://www.coca-cola.ua – слідкуйте за життям мережі!
І ще одна новинка! Цього року новорічний настрій від Coca-Cola даруватиме пісня “Shake up the happiness” у виконанні Наташі Беттінгфілд. Прислухайтесь, це англо-український мікс, і насолоджуйтесь.
Зустрічайте свято разом!

КОНТАКТНА ОСОБА:
Ольга Чумак
Менеджер зі зв’язків із ЗМІ
Кока-Кола Україна
тел.: 044 490-07-07
[email protected]

Похожие пресс-релизы