pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Райффайзен Банк Аваль відсвяткував 20-річчя

20 квітня 2012 року Райффайзен Банк Аваль відсвяткував свій другий десятирічний ювілей. Подія відбулась у Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі «Мистецький Арсенал», який сьогодні є найбільш перспективним культурним проектом в Україні.

На святкуванні були присутні Голова правління Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ д-р Герберт Степіч, члени Спостережної Ради Банку, що представляють Віденський офіс групи Райффайзен, керівники провідних компаній-клієнтів Райффайзен Банку Аваль та державні діячі. Гостей свята вітав голова правління Райффайзен Банку Аваль Володимир Лавренчук.

Урочистий прийом, присвячений 20-річчю Райффайзен Банку Аваль, став безпрецедентним прикладом поєднання інноваційних мультимедійних можливостей з використанням 3D-технологій та виступу одного із самих прогресивних оркестрів України «New Era Orchestra» (художній керівник та диригент – Тетяна Калініченко, засновник оркестру – компанія «Вавілон», організатор Заходу) з унікальною програмою, яка включала різноманітні по жанру та енергетиці твори – від класики до року. Гостям прийому була представлена незабутня картина присутності та «живого» виконання оркестру на сцені та спеціально створеного 3D-відео, яке демонструвалось на великому екрані та «працювало» в ансамблі зі сценічним дійством. Глядач, екіпірований 3D-окулярами, опинився в ілюзорному світі всепоглинаючого творчого експерименту, де не існує межі між реальним та віртуальним, справжнім та фантастичним. Результат такого поєднання (живого виконання оркестру на сцені та демонстрації 3D-відео, створеного спеціально для цієї події) справив потужний емоційний вплив на всіх присутніх!

Вишукана та одночасно інноваційна атмосфера вечора довершувалась 3D-фото-експозицією «Гроші в часі», десять сюжетів якої відображали плин часу та грошових відносин відповідно до різних епох. Фотоекспозиція доповнювалися реальними предметами ¬– монети, перша металева гривня, купюри, епохи Катерини ІІ та УНР, злитки з золота, кредитні картки – все це давало можливість відчути колообіг грошей та їх форм у соціумі. Представлена колекція музичних інструментів доповнювала монетарно-купюрну історію незримою мелодією часу, що плине…

Компанія «Вавілон», яка мала честь стати організатором заходу, приділила максимум уваги якісній та інноваційній складовим проекту, адже статус заходу та імідж Клієнта вимагали саме такого підходу до організації.

«Успішній реалізації проекту посприяла плідна співпраця між співробітниками Райффайзен Банку Аваль та фахівцями компанії «Вавілон» (керівник проекту Микола Дичка), – говорить Генеральний директор компанії «Вавілон» Андрій Різоль. – Ми перші в Україні (а може і у Європі) реалізували надзвичайно складний інноваційний концепт поєднання живого- справжнього і ілюзорного-медійного. Дуже вдячні Райффайзен Банку Аваль за довіру, завдячуючи якій ми створили новий тренд в івент індустрії».

З новим десятиліттям, Райффайзен Банк Аваль! З новим десятиліттям успіху!

Похожие пресс-релизы