pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

UMDI – комунікаційний партнер УАВПП у рамках підготовки до WAN-IFRA 2012 в Україні

Український інститут розвитку медіа (UMDI) залучений Українською асоціацією видавців періодичної преси (УАВПП) у якості комунікаційного партнеру в рамках підготовки до 64-го щорічного Всесвітнього Газетного конгресу та 19-го Всесвітнього Форуму Редакторів, які відбудуться у Києві 2-5 вересня 2012 р. (http://www.facebook.com/wan.ifra.2012)

64-й щорічний Всесвітній Газетний конгрес та 19-й Всесвітній Форум Редакторів – головна подія в міжнародному бізнесі виробництва новин. Настільки масштабний конгрес видавців, які щоденно задають порядок денний у галузі новин у світі, відбудеться в Україні вперше в історії. Очікується, що для участі у заході Київ відвідають більше 1000 делегатів та представників впливових міжнародних ЗМІ: видавці, головні редактори, провідні міжнародні репортери.

У ході Конгресу та Форуму Редакторів учасники обговорять перспективи розвитку друкованих видань та електронних каналів донесення інформації до аудиторії в ключових регіонах світу, майбутнє видавничої індустрії, головні тенденції у редакціях та у лідерстві видавничого бізнесу, прорив цифрової преси та історії успіху у цифрову епоху. Будуть розглянуті кращі приклади лідерів, що визначають майбутнє сфери друкованих медіа, а також представлений Глобальний звіт з інновацій у газетній індустрії. У рамках заходу буде вручена міжнародна премія «Золоте перо свободи».

Борис Ложкін, президент групи компаній United Media Holding (UMH Group), член правління WAN-IFRA та віце-президент Української асоціації видавців періодичної преси (УАВПП), ще у вересні 2010 року виступив з ініціативою і запросив WAN-IFRA провести 64-ий щорічний Всесвітній Газетний конгрес та 19-ий Всесвітній Форум Редакторів в Україні. Уповноваженою стороною, що приймає Конгрес та Форум Редакторів в Україні, є Українська асоціація видавців періодичної преси (УАВПП). У рамках підготовки до проведення Конгресу та Форуму, Український інститут розвитку медіа (UMDI) виступить комунікаційним партнером УАВПП.

«Враховуючи особливу важливість та значущість даної події для українського медіа-ринку, а також враховуючи найвищі вимоги до якості роботи з інформацією як під час підготовки, так і під час проведення і висвітлення результатів Конгресу та Форуму Редакторів, УАВПП запросила UMDI виступити комунікаційним партнером та забезпечити найвищі результаті в галузях PR та GR. Ми віримо, що професіоналізм наших партнерів дозволить виконати всі комунікаційні завдання не тільки бездоганно, але також креативно та надефективно», - заявив Олексій Погорелов, генеральний директор УАВПП.

Генеральним директором Українського інституту розвитку медіа (UMDI) є відомий медіа-менеджер Олена Громницька.

З питань отримання додаткової інформації звертайтесь до Антоніни Бондаренко, заступника Генерального директора UMDI, тел./факс: 253-57-94; моб./тел.: 067-599-47-48 e-mail: [email protected]

Похожие пресс-релизы