pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Тетра Пак Україна розповіла про свою екологічну позицію на Міжнародному Форумі чистих технологій 2012

Київ, 22-23 травня 2012 р. - Тетра Пак Україна взяла участь у другому Міжнародному форумі чистих технологій, який проходив за офіційної підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Олександр Барсуков, віце-президент з охорони навколишнього середовища ЗАТ Тетра Пак, Східна Європа і Центральна Азія, виступив на сесії, присвяченій політиці стійкого розвитку великих компаній, з доповіддю «Компанія Тетра Пак: політика екологічної відповідальності».

Екологічна відповідальність – один з найважливіших напрямів діяльності компанії, міцно інтегрований у її бізнес-стратегію. Мета компанії Тетра Пак – зробити продукти харчування безпечними та доступними в усіх куточках світу – зобов'язує компанію завжди бути на крок попереду і впроваджувати інноваційні рішення для функціональності, безпеки та екологічності упаковок для харчових продуктів.

В основі екологічної стратегії Тетра Пак полягає прагнення до зниження впливу на навколишнє середовище, орієнтація на екологічно ефективні інноваційні ресурси та переробка споживчих відходів картонної упаковки. Для контролю за екологічною ефективністю Тетра Пак використовує власні фабрики, постійно збільшуючи частку матеріалів з поновлюваних ресурсів. Компанія також виступає за дотримання всіх стандартів екології й у ланцюжку постачальників.

Олександр Барсуков, віце-президент з охорони навколишнього середовища ЗАТ Тетра Пак, Східна Європа і Центральна Азія: «Екологічна ефективність традиційно є одним із стратегічних пріоритетів компанії Тетра Пак. Прийнята в компанії амбітна екологічна програма ставить своєю кінцевою метою виробництво екологічної упаковки виключно з поновлюваних матеріалів з мінімальним впливом на навколишнє середовище за умови безвідходного виробництва. Програма передбачає, що під час зростання виробництва картонної упаковки, Тетра Пак буде ще більше знижувати рівень викидів вуглекислого газу на власних фабриках Тетра Пак та на підприємствах наших замовників, ще більш відповідально підходити до вибору сировинних ресурсів, джерел та постачальників і ще ширше сприяти зростанню переробки споживчих відходів упаковки».

У планах компанії – зростання обсягів переробки споживчих відходів упаковки, розвиток і вдосконалення технологій та подальше впровадження інноваційних стандартів. До 2020 року Тетра Пак планує:
• в галузі збереження клімату – стабілізувати викиди вуглекислого газу на рівні 2010 року за умови постійного зростання обсягів виробництва;
• у сфері утилізації – подвоїти рівень переробки використаної картонної упаковки;
• у сфері вибору джерел – збільшити частку сировини з маркуванням Лісової опікунської ради (FSC-сертифікованої), який використовується для виробництва упаковки, до 100%;
• у сфері виготовлення продукції – розвинути використання повністю поновлюваних матеріалів для виробництва упаковки. Основа – картон, з якої упаковка компанії Тетра Пак складається на 75%, - походить з поновлюваних джерел. В планах – більш широке застосування «зеленого поліетилену», який виготовляється з цукрової тростини для виробництва кришечок.
«Масштаб цих амбіцій великий. Це жорсткі цілі, досягнення яких є серйозним викликом. Але для Тетра Пак це вкрай важливо і як для світового лідера в галузі, і з точки зору виняткової суспільної значущості всього, що пов'язано з екологією», - говорить Олександр Барсуков, віце-президент з охорони навколишнього середовища ЗАТ Тетра Пак, Східна Європа і Центральна Азія.

Про компанію Тетра Пак
Тетра Пак є світовим лідером в області рішень для переробки і упаковки харчових продуктів. Спільно зі своїми замовниками та постачальниками ми надаємо корисні, інноваційні та екологічно безпечні пакувальні рішення для продуктів мільйонам людей по всьому світу. Тетра Пак працює в понад 170 країнах і налічує майже 22 000 співробітників. Ми переконані, що положення лідера в індустрії немислиме без відповідального підходу до бізнесу, орієнтованого на сталий розвиток. Девіз - «Дбає про корисне» - відображає прагнення компанії зробити продукти харчування безпечними та доступними в усіх куточках світу. В Україні компанія Тетра Пак почала активну діяльність в 1992 році. Офіс і виробництво знаходяться в Києві. Тетра Пак Україна співпрацює з 28 виробниками молочної продукції, соків і нектарів, дитячого харчування і налічує близько 300 співробітників. Тетра Пак України з 2008 року є членом Глобального договору ООН і будує свою діяльність на принципах екологічної стійкості та відповідальності.

Похожие пресс-релизы