pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Студіо Модерна» представляє нову торгову марку Ivys Malus Domestica!

«Студіо Модерна» представляє нову торгову марку Ivys Malus Domestica!
Компанія «Студіо Модерна» з величезним задоволенням представляє для своїх існуючих і потенційних клієнтів нову торгову марку Ivys Malus Domestica!
Звичайно ж постійні клієнти і користувачі продукції, представленої брендами компанії «Студіо Модерна», знайомі вже з швейцарської лінійкою засобів проти старіння шкіри Ivys Malus Domestica, завдяки каталогам і сайту компанії.
Тепер же компанія представляє широкій аудиторії продукцію торгової марки Ivys Malus Domestica, чому присвячений рекламний ролик, який кожен бажаючий може побачити по телебаченню.
Ivys Malus Domestica - це унікальна лінійка косметичних засобів по комплексному догляду за шкірою протягом всього дня. Засоби Ivys Malus Domestica виготовляються з натуральних інгредієнтів і містять екстракт стовбурових клітин яблука, який миттєво вбирається шкірою, що сприяє збільшенню рівня зволоження шкіри до 60%, а також, що важливо, підвищує пружність шкіри до 30%, що призводить до скорочення кількості зморшок.
Ефективність косметики Ivys Malus Domestica підтверджується результатами тестів незалежних дерматологів та високою репутацією швейцарської якості
Більш детально про нову торгову марку компанії «Судіо Модерну», а також про умови придбання продукції компанії, кожен бажаючий може дізнатися, звернувшись в колл-центр Компанії за телефоном +38 044 492 8105

Для довідки:
«Студіо Модерна» - компанія багатоканальної електронної комерції в Центральній і Східній Європі, з вертикально-інтегрованою мережею, що охоплює більше 400 споживачів в 21 країні. Досвід роботи компанії налічує 20 років в Європі і більше 8 років в Україні.
«Студіо Модерна» відома своїми торговими марками, такими як «TOP SHOP», «Dormeo», «Delimano», «Kosmodisk», «Walkmaxx», «Ivyss».
З 2009 року компанія є володарем Сертифікату «Знак якості» від Міжнародної програми захисту прав споживачів за високий рівень якості товарів та обслуговування клієнтів.
А в 2011 році компанія стала володарем нагороди та сертифіката «Лідер галузі»

Похожие пресс-релизы