pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Податківці розширюють інформаційне поле

Агітаційна мобільна бригада Голосіївського району вирушила до торговельних центрів з пропагандою «Декларування - 2013».

Цьогорічна кампанія «Декларування - 2013» проходить в активній стадії з проведення роз’яснювальних робіт серед населення. Про це свідчить інформація, яку ми щоденно зустрічаємо в торговельних центрах, на ринках, зупинках громадського транспорту, вокзалах та в метрополітені. Для повноти результату, податківці почали об’єднувати зусилля.
Так відділ взаємодії зі ЗМІ та громадськістю ДПІ у Голосіївському районі ДПС м. Києва спільно з управлінням оподаткування фізичних осіб регулярно проводять широкомасштабну інформаційно – роз’яснювальну роботу з підприємцями та пересічними громадянами. Днями, мобільна бригада, у складі податківців Голосіївського району, вирушила по маршруту: ТРЦ «Океан Плаза», «Магеллан» та «Олімпійський». Такі заходи сприяють встановленню ефективного діалогу та партнерських взаємовідносин між податковою службою та платниками податків.
Агітаційною мобільною бригадою серед населення розповсюджувалась власна друкована продукція – брошури, буклети та вироби з рекламною атрибутикою цьогорічної кампанії декларування.
Нагадаємо, декларації про доходи від мешканців Голосіївського району приймаються за адресою: Київ, вул. Жилянська 23, Центр обслуговування платників податків. Для зручності декларування доходів платниками податків до 1 травня 2013 року режим прийому декларацій встановлено: у робочі дні з 9 до 20 години, а у вихідні – з 9 до 16 години.
Консультації, щодо подання декларації, можна отримати за телефонами: 591-61-58 та 591-61-49.

ДПІ у Голосіївському районі м. Києва ДПС

Похожие пресс-релизы