pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Співвласниця компанії «Нова Пошта» увійшла у список ТОП 10 успішних бізнес-леді України

З 13 лютого по 13 березня 2013 року на сайті Delo.UA відбувалося голосування за найуспішніших жінок в українському бізнесі. Голосування проходило в рамках рейтингу «Топ-100 найуспішніших бізнес-леді України». За результатами голосування 4 місце зазначеного рейтингу посіла співвласниця компанії «Нова Пошта» Інна Поперешнюк.
Остаточний рейтинг «Топ-100 найбільш успішних бізнес-леді України» складався з двох етапів - користувацького та експертного голосування.
20 березня, отримавши і підрахувавши всі бали, виставлені користувачами та експертами, портал нагородив двадцятку найуспішніших представниць бізнесу.
У ТОП 10 рейтингу потрапили учасниці, які набрало 50 балів користувацьких симпатій на сайті Delo.UA.
Експертне голосування відбувалося за п'ятьма показниками, а саме бізнес-успішність, популярність, впливовість в галузі, репутація, професійний ріст. Максимальна оцінка експертного голосування становила 50 балів.
Детальніше про перебіг та результати конкурсу, а також всіх його учасниць можна дізнатися тут: http://delo.ua/business/portal-deloua-nazval-samyh-uspeshnyh-biznes-ledi....

Контакти:
Олена Данільченко
[email protected]
www.novaposhta.com.ua
Телефон: +38 (067) 535 41 68

Похожие пресс-релизы