pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Популяризація електронного цифрового підпису

ДПІ у Голосіївському районі Головного управління Міндоходів у м. Києві нагадує про можливість звітувати через Інтернет.

З початку року і по сьогоднішній день платники податків Голосіївського району отримали понад 3845 електронних ключів. І з кожним днем ця цифра збільшується.
Такі показники пояснюються розвитком нових сервісних послуг, зокрема, можливістю високоякісного електронного звітування, яке дедалі більше набуває популярності серед платників.
ДПІ у Голосіївському районі Головного управління Міндоходів у м. Києві нагадує, що громадяни, підприємці та юридичні особи можуть заповнити та направити до податкової служби звітність через мережу Інтернет. Для цього, необхідно скористатися сервісом від Міндоходів України, що дозволяє заповнити податкову звітність в електронному вигляді.
Детальну інформацію щодо режиму роботи, перелік представництв Акредитованого центру, бланки документів, зразки їх заповнення, перелік необхідних для реєстрації документів можна переглянути на офіційному інформаційному ресурсі АЦСК ІДД.

ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві

Похожие пресс-релизы