pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

У Києві з початку року цифровий електронний підпис отримали майже 40 тисяч клієнтів Акредитованого центру сертифікації ключів

Останнім часом в пресі все більше обговорюється питання можливого введення в Україні загального декларування доходів громадян. З метою використання можливостей Інтернету для зручності тих, хто наповнює бюджет, представники Головного управління Міндоходів у м. Києві організовують виїзні пункти видачі безкоштовних електронних ключів.

Так, нещодавно, такий сервіс отримали працівники одного із столичних підприємств – ТОВ «Птахофабрика Київська».

Під час видачі ключів цифрового підпису податківці розповіли, що у поточному році декларанти отримали можливість скористатись на сайті Міністерства доходів і зборів України онлайн-сервісом щодо заповнення декларації про майновий стан і доходи.

Оскільки серед працівників товариства багато осіб, які навчають дітей у вищих навчальних закладах, сплачуючи при цьому кошти за навчання, та отримують доходи, що за результатами року підлягають декларуванню, можливість оперативно «на робочому місці» отримати електронні ключі і звітувати через Інтернет, визнано ними зручним та дуже швидким сервісом для користувачів.

У липні 2013 року клієнтами столичних пунктів реєстрації Акредитованого центру сертифікації ключів стали 2435 фізичних та 1762 юридичних особи. Щоб надсилати звітність в електронному вигляді, платники податків отримали 7,3 тисячі ключів цифрового підпису.

Загалом, за 7 місяців поточного року столичними клієнтами Акредитованого центру стали 39,7 тисяч осіб, а саме: 27,4 тисячі фізичних та 12,3 юридичних осіб, які отримали понад 61 тисячу сертифікатів.

Похожие пресс-релизы