pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

З початку року у Києві виявлено 454-ох громадян, які здавали в оренду квартири, не сплачуючи при цьому податків

З початку року у Києві виявлено 454-ох громадян, які здавали
в оренду квартири, не сплачуючи при цьому податків

До податкової інспекції одного з районів столиці звернувся громадянин зі скаргою на близького родича, який, протягом 2010 року здавав в оренду квартиру майже в центрі міста Києва та не сплачував до бюджету податки.
Дійсно, перевіривши вказану інформацію, фахівці Головного управління Міндоходів у м. Києві встановили, що громадянин К. (дядько особи, яка повідомила про порушення), з лютого 2010 року по січень 2011 року здавав в оренду власну квартиру. Факт укладання відповідного договору найму нерухомого майна підтвердив співробітник одного зі столичних агентств нерухомості.
Відповідно до укладеної сторонами угоди, орендна плата за користування квартирою складала 4 тисячі гривень на місяць, тому орендодавець отримав доходів щонайменше на суму 44 тисячі гривень.
За результатами перевірки, «не надто сумлінний дядько» має сплатити до бюджету 6,6 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб.
Загалом, з початку 2013 року у Києві було виявлено 454 громадянина, які здавали в оренду квартири, не сплачуючи при цьому податків. За результатами перевірок додатково нараховані та сплачені до бюджету 3,6 мільйони гривень податку на доходи фізосіб.
Нагадаємо, у I півріччі 2013 року від надання в оренду нерухомого майна у Києві сплачено до бюджету понад 170 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб.

Похожие пресс-релизы