pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

09 - 15 березня 2009 року: Стрічка новин Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців "Потенціал"

10.03.2009 Віце-президент ЗОСППР"Потенціал" О.Білоусенко взяв участь і виступив на засіданні робочої групи з питань мінімізації негативного впливу економічної кризи на соціально-економічну ситуацію в Запорізькій області під головуванням заступника голови облдержадміністрації О.Сіна,з метою захисту інтересів членів Союзу - представників малого та середнього бізнесу. За підсумками наради буде прийнятий Меморандум щодо запровадження антикризових заходів у сфері торгівлі.

10.03.2009 Подано листа до Федерації роботодавців України у якому надані пропозиції Запорізької обласної федерації роботодавців, згідно підписаного Меморандуму про співробітництво між Федерацією роботодавців України та Державною податковою адміністрацією, до плану роботи спільної робочої групи на 2009 рік.

10.03.2009 До Федерації роботодавців України надані зауваження та пропозиції Запорізької обласної федерації роботодавців до законопроекту "Про збір з реалізації" для урахування при доопрацюванні законопроекту.

10.03.2009 До Федерації роботодавців України надані зауваження та пропозиції Запорізької обласної федерації роботодавців щодо проекту Правил охорони праці у феросплавному виробництві.

10.03.2009 З метою узгодження пропозицій та зауважень членів ЗОСППР «Потенціал» та надання їх на доопрацювання розробнику, Запорізькою обласною федерацією роботодавців розпочата експертиза проекту Правил охорони праці під час розробки рудних та нерудних копалин.

10.03.2009 Подання відкритого листа промисловців і підприємців Запорізької області до Президента України, Голови Верховної Ради України та Прем'єр-Міністра України, затвердженого рішенням розширеної ради ЗОСППР "Потенціал" та ЗОФР від 11.02.2009 р., до газети "Голос України" з метою більш широкого оприлюднення прийнятих пропозицій та рішень.

10.03.2009 На зсіданні правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності оновлено склад правління. Головою правління Фонду став перший заступник Генерального директора Федерації роботодавців України Василь Надрага.

11.03.2009 Вітаємо колег – Запорізьку Торгово-Промислову Палату з відкриттям міжнародного виставкового комплексу «Козак – Палац». Впевненні, що ця подія стане новим поштовхом для наших спільних зусиль з економічного відродження Запорізького краю.
Президент ЗОСППР "Потенціал" П.Ванат взяв участь в урочистому відкритті виставочного комплексу Запорізької торгово-промислової палати та висловив позицію ЗОСППР «Потенціал» про необхідність активного пропагування продукції підприємців і промисловців – членів ЗОСППР «Потенціал» на українському та міжнародному ринках.

11.03.2009 З метою більшої поінформованості членів ЗОСППР «Потенціал» про події в місцевих та центральних органах влади, хід виконання ЗОСППР "Потенціал" статутних завдань, усім членам Союзу направлено в електронному вигляді 1-й Випуск Інформаційного бюлетеню Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців "Потенціал".

11.03.2009 З метою обговорення питань побудови успішних організацій роботодавців їх функцій і завдань у сучасному суспільстві з урахуванням досвіду Швеції, заступник виконавчого директора Т.Лившиць взяла участь у семінарі "Розвиток потенціалу та підвищення ефективності роботи організацій роботодавців та профспілок", який відбувся у Києві в рамках проекту "Діалог на ринку праці - Україна".

11.03.2009 З метою виконання членами ЗОСППР «Потенціал» своїх статутних зобов’язань та рішення розширеного засідання ЗОСППР "Потенціал" і Запорізької обласної федерації роботодавців продовжено упорядкування роботи по членським внескам.

12.03.2009 У обласній державній адміністрації за участю представника міністерства економіки України та керівництва програми Європейського Союзу в державах СНД «Managers Training Programme IV (MTP)» відбулася презентація Антикризової програми забезпечення конкурентоспроможності підприємств в умовах кризи. Президент ЗОСППР «Потенціал» П. Ванат у ході дискусії виступив з ініціативою про створення та реалізацію пілотного проекту на базі Запорізької області з метою проведення тренінгу персоналу промислових підприємств та підприємців методам та інструментам антикризового управління. Пропозиція прийнята представниками МТР для розгляду і вирішення.

12.03.2009 Віце – президент ЗОСППР «Потенціал» А.Пилипенко взяв участь та виступив на науково-практичній конференції з енергозбереження "Термомодернізація будинків в бюджетній сфері та модернізація систем теплопостачання" з метою доведення інноваційних та комерційних пропозицій членів Союзу до широкого кола наукової і промислової громади, місцевої влади та держави.

12.03.2009 Опрацьовано проект Закону України "Про внесення змін до окремих законів України щодо задоволення вимог найманого працівника у випадку неплатоспроможності роботодавця". Федерації Роботодавців України внесені зауваження та пропозиції, які мають бути враховані при доопрацюванні розробником. Запропоновано законопроект не погоджувати, оскільки він потребує доопрацювання і є несвоєчасним в умовах економічної кризи.

12.03.2009 Офіційно закінчено роботу експертної робочої групи над запропонованим Державною податковою адміністрацією України законопроектом «Про збір з реалізації». В ході роботи над текстом законопроекту членами експертної робочої групи, які є представниками різних галузей промисловості, середнього та малого бізнесу, науки Запорізького краю, внесено 40 пропозицій та зауважень, сформовано в підсумковому документі консолідовану позицію членів ЗОСПП(Р) «Потенціал».

12.03.2009 Подано листа до ДПА в Запорізькій області з додатком висновку та докладним аналізом проекту Закону України "Про збір з реалізації", в якому відображена колективна думка членів ЗОСППР "Потенціал" з проханням врахувати позицію Союзу при подальшому доопрацюванні законопроекту.

12.03.2009 Подано листа до міської Координаційної ради з питань розвитку підприємництва з додатком висновку та докладним аналізом проекту Закону України "Про збір з реалізації", в якому відображена колективна думка членів ЗОСППР "Потенціал" з проханням врахувати позицію Союзу при подальшому доопрацюванні законопроекту.

12.03.2009 Представник ЗОСППР "Потенціал", взяв участь та довів позицію ЗОСППР «Потенціал» у другому засіданні примирної комісії Запорізького відділення Національної служби посередництва і примирення з метою розв'язання колективного трудового спору між найманими працівниками ДП "Кремнійполімер" та генеральним директором ДП "Кремнійполімер" щодо вимог з виплати заробітної плати та оплати відпусток.

13.03.2009 Газета «Урядовий кур’єр» (м. Київ), повідомлення:
Щоденна газета "Урядовий кур'єр"- офіційне видання Кабінету міністрів України. Всі державні нормативно-правові акти набувають чинності з дня опублікування на її шпальтах. Передплативши "Урядовий кур'єр", кожний керівник зможе вчасно ознайомитися з оперативною інформацією від Уряду прийняти вірне рішення з питань подальшого ведіння фінансово-економічної та промислової діяльності свого підприємства, або з сторінок газети апелювати до Уряду щодо вирішення наболілих проблем. Газету можна передплатити у будь-якому відділенні "Укрпошти" за індексом 61035 - вартість 16 грн. на місяць, або за індексом 40227 для пільгових категорій (інвалідів, ветеранів, пенсіонерів) - вартість 8 грн. на місяць.
Власний кореспондент газети "Урядовий кур'єр" в Запорізькій області Наталя Зворигіна, т. 8-050-564-26-30

Похожие пресс-релизы