Підсумки року промайнувшого

Новий 2009 рік розпочався для нас так стрімко та плідно, що ми не встигли й оком кліпнути, як вже спливає січень. І ми ледь не проґавили традиційне підбиття підсумків минулого року.

Перелічувати виконані минулорічні проекти буде зайве, краще зупинимося на деяких ключових моментах.

По-перше, ми продовжуємо надавати послуги інтернет-трансляції (http://www.actiondatagroup.com/ua/services/webfocusgroup.php3) подій із нашої студії. Як ми й передбачали, для постійно зайнятих топ-менеджерів це виявилося досить зручно й корисно – спостерігати за подіями із свого робочого місця.

Не без гордості нагадуємо, що у щорічному рейтингу якості та прозорості маркетингових досліджень за результатами 2007 року, який був опублікований Українською Асоціацією Маркетингу минулою весною (http://actiondatagroup.com/ua/news/rnews.php?p=00000132), ми посіли п’яте місце. Такий високий результат є закономірним – з року в рік компанія Action Data Group у своїй дослідницькій роботі дотримується як стандартів ESOMAR, так і своїх власних корпоративних стандартів, що не дозволяють надавати клієнтам неякісні результати.

Взагалі, співробітництво дослідницьких компаній з УАМ йде на користь обом сторонам. Зокрема, підписаний минулого року Меморандум Про Взаємодію між УАМ та компанією Action Data Group (http://actiondatagroup.com/ua/news/rnews.php?p=00000137) став кроком уперед у створенні прозорої системи сертифікації фахівців з маркетингу, яка б відповідала потребам вітчизняної економіки.

До своїх інтернет-сервісів минулого року ми додали проект ADG-онлайн (http://www.actiondatagroup.com/ua/adg_online/), завдяки якому маркетологи інших компаній мають змогу отримувати консультації та відповіді на гарячі питання безпосередньо у живому діалозі на сторінці сайту.

Кінець року, щоправда, був не таким вдалим, як передбачалося – на це були свої відомі всім причини, але ми довірилися прогнозам Американської Асоціації Національних Рекламодавців (http://actiondatagroup.com/ua/news/rnews.php?p=00000141), які стверджували про можливе збільшення витрат на маркетингові дослідження компаній, що прагнуть залишитися на ринку та не зазнати краху. І здається, прогнози можуть здійснитися – початок нового року тішить активністю наших клієнтів. Плюс до того, розуміючи важке економічне становище, ми запропонували нову схему співробітництва – дослідження у розстрочку (http://actiondatagroup.com/ua/news/rnews.php?p=00000142). Ви маєте шанс отримувати актуальну інформацію з виплатою впродовж 4-6 місяців.

Цього року, враховуючи успішні минулорічні втілення наших проектів, ми плануємо і надалі розширяти наші онлайн-сервіси та презентувати нові програми співробітництва.

Ми завжди поруч та миттєво реагуємо на Ваші питання.

Ваші задачі – наші вирішення!