pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

OTP Group підбиває підсумки першого кварталу 2015 року

Підсумком роботи OTP Group в першому кварталі 2015 року став скоригований прибуток у розмірі 28,3 млрд форинтів. Отриманий результат значно перевищує показники попереднього кварталу, хоча й демонструє 20% зниження прибутку в річному обчисленні. Поліпшення фінансового результату обумовлено, головним чином, скороченням операційних витрат, оптимізацією витрат на покриття ризиків, а також збільшенням операційного прибутку на 8%.
Так, операційні витрати Групи за перший квартал скоротилися на 12%. Істотно знизили даний показник всі великі структури Групи: материнський банк Групи OTP Bank Plc. - на 8%, дочірній банк OTP в Болгарії - на 18%, російський та український дочірні банки на 21% і 38%, відповідно.
У першому кварталі 2015 року відбувся істотний географічний перерозподіл вкладу дочірніх структур в консолідований прибуток OTP Group. Прибуток материнського банку Групи OTP Bank Plc. склав 29,4 млрд форинтів, дочірнього банку OTP в Болгарії - 17,6 млрд форинтів (що є його найкращим квартальним результатом за всю історію), а фінансовий результат всіх дрібніших дочірніх структур в сукупності склав 1 млрд форинтів. Українському АТ «ОТП Банк» вдалося істотно скоротити збитки в порівнянні з попереднім кварталом - до 11,3 млрд форинтів. Російський дочірній банк зафіксував негативний результат у розмірі 11, 4 млрд форинтів.
Загальний кредитний портфель OTP Group, скоригований з урахуванням коливань валютних курсів, скоротився на 4% в квартальному і на 10% в річному обчисленні. Такий результат, зокрема, обумовлений процесами погашення, реструктуризації і конвертації позик в материнському банку в Угорщині.
Депозитний портфель OTP Group, скоригований з урахуванням коливань валютних курсів, залишився на колишньому рівні в порівнянні з попереднім кварталом, проте в річному численні продемонстрував істотне збільшення на 12%. З найбільших структур Групи портфель вдалося суттєво збільшити материнському банку Групи OTP Bank Plc. - на 9%, дочірньому банку OTP в Болгарії - на 13%, російському та українському дочірнім банкам - на 6% і на 4% відповідно.
OTP Group зберігає надійну ліквідність і міцну капіталізацію: станом на кінець березня валові ліквідні резерви Групи перевищили еквівалент 8 млрд євро, а консолідований коефіцієнт достатності базового капіталу першого рівня (Common Equity Tier 1) OTP Group склав 13,0%.

Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» - один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.
В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «ОТП Факторинг Україна» та ТОВ «ОТП Лізинг».
Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах Facebook, Vkontakte, Twitter і YouTube.

Похожие пресс-релизы