pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

STOP – товарам невідомого походження

Фахівці Міндоходів викрили ухилення від сплати податків майже на 2,8 мільйони гривень

Товари невідомого походження не виникають з повітря, їх хтось виготовляє, перевозить, переховує, маскує під легальні товари та реалізує. Всі в цьому ланцюгу добре розуміють протиправність своїх дій, але бажання отримати надприбуток перемагає страх бути спійманим на гарячому. Можливо інколи і вдається проскочити, але не в нашому випадку.
Фахівцями столичного управління Міндоходів проводилась звичайна документальна перевірка фінансово-господарської діяльності підприємства «А», яке здійснювало операції з купівлі-продажу консервованих фруктів та овочів іноземного походження. На перший погляд звичайні операції, але як свідчить аналіз діяльності постачальників, останні не здійснювали операцій з іноземними виробниками та мали ознаки фіктивності. Звичайно, що вони фактично не могли отримувати та реалізовувати імпортні продукти харчування. Отже, товари, які були об’єктом купівлі-продажу, придбані всупереч чинному законодавству України, тобто є товарами невідомого походження, а тут вибір невеликий, або це контрабанда або віртуальність.
За результатами перевірки підприємству «А» донараховано понад 2 мільйони 800 тисяч гривень податків з врахуванням штрафних санкцій.
Згідно встановленого факту та за матеріалами досудового розслідування, слідчим управлінням фінансових розслідувань внесено відповідний запис до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Як наслідок, відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 212 Кримінального кодексу України.

Похожие пресс-релизы