pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Компанія Епіцентр визнана кращим ритейлером 2018 року в сегменті товарів для дому та затишку.

Заслужену нагороду компанії на церемонії Retail & Development Business Awards отримав заступник генерального директора ТОВ «Епіцентр К» Володимир Гончаров. У номінації «Кращий shop-concept року» друге місце посіла мережа спортивних магазинів INTERSPORT.
14 вересня в Києві в КВЦ «Парковий» пройшла церемонія нагородження кращих ритейлерів і девелоперів Retail & Development Business Awards, яку організувала Асоціація ритейлерів України. Кращі компанії сфери роздрібної торгівлі змагалися за перемогу у 14 номінаціях. Переможців визначили голосуванням експертної ради, в яку ввійшли авторитетні представники профільних компаній сфери ритейлу та голосуванням учасників ринку.
- Від імені 30-тисячного колективу Епіцентру щиро дякую за нагороду і визнання. Щодня кожен наш працівник своєю працею утверджує імідж Епіцентру, як сучасної, інноваційної компанії, яка реалізовує свою місію – робить життя українців кращим, - відмітив у вітальному слові Володимир Гончаров. – І ця нагорода – результат спільної багаторічної роботи, за що я щиро вдячний усім, хто працює на розвиток компанії.
Торговим центром майбутнього вже давно назвали Епіцентр у європейській бізнес-асоціації. Експерти ритейлу західної Європи відзначають креативність, високотехнологічність, зручність та особливу атмосферу у торгових залах мережі. І справді, постійний розвиток, переформатування, нові магазини, салони та галереї, розширення асортименту товарів та послуг зумовили беззаперечне лідерство компанії «Епіцентр» на ринку роздрібної торгівлі та залишили далеко позаду компанії конкурентів. На сьогодні досвід Епіцентру вивчають провідні європейські асоціації сфери ритейлу. А це мотивує саму компанію на ще більші досягнення та перемоги.
https://epicentrk.ua/news/epicentr-viznanyi-krashchym

Похожие пресс-релизы