pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ДТЕК Зуївська ТЕС інвестує в ремонтну кампанію 2013 року 135 млн грн

Зугрес, Донецька область, 11 листопада 2013.
ДТЕК Зуївська ТЕС повністю виконала планові ремонтні роботи на енергоблоках і загальностанційному обладнанні, необхідні для підвищення надійності генерації електроенергії в період осінньо-зимового максимуму. На ремонтну кампанію підприємство цьогоріч виділило 135 млн грн, із яких за 9 місяців вже виконано роботи на 119 млн грн.
Всі чотири енергоблоки станції підготовлено до роботи в осінньо-зимовий період, коли зростає максимальне навантаження на енергосистему. Відремонтовано обладнання кульових млинів, які слугують для подрібнення палива перед подаванням у котельні установки на енергоблоках станції, млинових вентиляторів. На енергоблоці №3 виконано капітальний ремонт турбіни.
«Виконаний обсяг ремонтних робіт дозволить станції забезпечити надійну генерацію електроенергії в опалювальний сезон. ДТЕК Зуївська ТЕС працює повним складом устаткування і готова максимально виробляти електроенергію – станція може генерувати 25 млн кВт∙год. щодоби. Крім поточних щорічних ремонтів ДТЕК Зуївська ТЕС проводить реконструкції всіх енергоблоків. Вже оновлено блоки №№ 1, 2 і 4. У квітні 2014 року ДТЕК Зуївська ТЕС планує розпочати реконструкцію енергоблока №3, після завершення якої станція стане першою в Україні ТЕС, повністю модернізованою», – прокоментував директор ДТЕК Зуївської ТЕС Віталій Пітько.
Також на ДТЕК Зуївській ТЕС було проведено ремонт загальностанційного обладнання. Зокрема, виконано заводський ремонт бульдозерного і тепловозного парку, заводські ремонти статорів електродвигунів і трансформатора ТСЗС-1000 із заміною пошкоджених секцій і замінено конвеєрну стрічку на конвеєрі №3.

Похожие пресс-релизы