«Київстар» дарує квитки на концерт Тіни Кароль

У період з 4 по 10 лютого 2014 року всі абоненти «Київстар», які замовили для себе і подарували іншому абоненту мережі «Київстар» будь-який з акційних ді-джинглів, можуть виграти квитки на концерт Тіни Кароль «Сила любові та голосу». Два переможці будуть визначені 11 лютого – вони отримають по два квитки. Концерт відбудеться 26 лютого 2014 року в залі «Національного палацу мистецтв Україна» в Києві. Акційні мелодії «Київстар» надає зі знижкою у 50%.
«Для нас стало вже доброю традицією дарувати квитки своїм абонентам на концерти популярних виконавців. За останній рік ми розіграли між користувачами ді-джинглів квитки на виступи Джо Кокера, Ані Лорак, Потапа і його проектів, іспанської співачки Bebe і шведського виконавця Arash. Це стає можливим завдяки нашим партнерським відносинам із правовласниками. Окрім цього, прихильники рингбектонів часто отримають можливість встановлювати ді-джингли на акційних умовах. Ми й надалі плануємо радувати абонентів приємними музичними подарунками”, - коментує Олексій Киреєв, начальник департаменту розвитку та управління продуктами «Київстар».
Замовити мелодію популярної співачки можна за безкоштовним номером 465 у розділі «Акції та спеціальні пропозиції» або відправивши безкоштовне SMS на номер 465 з кодом відповідної акційної мелодії.
Список акційних мелодій:
Назва Виконавець SMS-код
Помню Тина Кароль 321251
Жизнь продолжается Тина Кароль 321037
Шиншилла Тина Кароль 321252
У неба попросим Тина Кароль 321253
Люблю его Тина Кароль 321254
Не бойся мальчик Тина Кароль 321255
Пупсик Тина Кароль 321256
Ключик Тина Кароль 321257
Зачем я знаю Тина Кароль 321258
Плюс моего притяжения Тина Кароль 321259
Ноченька Тина Кароль 321260
У період проведення акції мелодію можна замовити безкоштовно. Термін дії акційної мелодії необмежений. Вартість мелодії – 0,15 грн./день. Плата за використання послуги утримується з дня активації послуги незалежно від кількості мелодій та становить 0,15 грн/день для абонентів передплаченого зв’язку та 4,50 грн/місяць для контрактних абонентів. Ціни вказані з урахуванням ПДВ. Також утримується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5% від вартості мелодії та послуги без урахування ПДВ.
Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»
Довідка про національного оператора телекомунікацій «Київстар»
«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку, один з найкращих брендів в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні та регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. «Київстар» надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес».
«Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет») функціонує у 138 містах України.
«Київстар» є українською бізнес-одиницею VimpelCom Ltd. – глобальної телекомунікаційної групи, яка працює на ринках країн Європи, Азії та Африки. www.kyivstar.ua www.djuice.ua www.beeline.ua www.vimpelcom.com