pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Опитування «ТЕЛЕКАНАЛУ 100 – ТЕЛЕКАНАЛУ НАРОДНОГО КОНТРОЛЮ» : Який союз потрібен Україні?

Щодня «ТЕЛЕКАНАЛ 100 – ТЕЛЕКАНАЛ НАРОДНОГО КОНТРОЛЮ» в прямому ефірі проводить опитування в соціальних мережах аби дізнатися думку кожного українця. Наступне питання для глядачів від телеканалу 100 було таким: Який союз потрібен Україні?

35.9 % проголосували за Євросоюз, 46.7% впевнені, що в даний момент Україна повинна йти все таки до Митного Союзу, 17.4 % глядачів не підтримали жодного союзу. Більш активнішим в голосуванні був Схід. Думки глядацької аудиторії розійшлися поглядах на поставлене запитання. Проте більшість активних глядачів як бачимо по результатах голосування все таки за Митний Союз.
Гостя студії Ганна Кузьмінчук медик-волонтер євро майдану схиляється до Євросоюзу проте впевнена, що зараз Україні потрібно спробувати самостійно витягнути себе з кризи, щоби бути на рівні з тими країнами , які на даний час входять до Євросоюзу.
Глядачі, які телефонували в студію по-різному висловлювали свої погляди. Одні вважають, що нам не потрібно нікуди йти і розвивати свою державу власними силами. Наприклад глядач Ігор, який телефонував через скайп зв язок з Донецької області запевнив, що Україна знаходиться в вигідному геополітичному розташуванні і може використати це становище, як для Росії так і для Євросоюзу. Запевнив, що з правильними політиками і їхніми діями Україна зможе без обох Союзів. І в першу чергу потрібно провести економічні реформи всередині країни і гроші українських олігархів змусити працювати не за кордоном, а у власній країні.
Раїса,яка поспілкувалась в прямому ефірі за допомогою скайп зв язку запевнила, що потрібно йти тільки в Митний Союз. Адже з Росією ми рідні. В нас спільне коріння, одна релігія, одна історія. І зараз така складна ситуація

Похожие пресс-релизы