EISA: відзначено зростання популярності компанії Olympus у сегменті професійних камер

Нова камера в лінійці OM-D та перший об'єктив у новій категорії M.ZUIKO DIGITAL PRO стали переможцями професійної міжнародної премії EISA

Київ, 22 серпня 2014 року – Європейська асоціація журналів з аудіо- та відеотехніки EISA відзначила престижними нагородами два високоякісних продукти компанії Olympus. Об'єктив M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40 mm 1:2.8 PRO з постійною світлосилою 1:2.8 став переможцем у категорії «кращий зум-об'єктив для системної фотокамери». А от OM-D E-M10 здобула перемогу у відповідній номінації для камер. Для компактної, легкої та доступної моделі E-M10 з преміальної лінійки камер OM-D це вже друга нагорода за останні чотири місяці

Переможець у номінації «Кращий об'єктив для системної камери 2014-2015»
Розроблений спеціально для професійних фотографів, ультрашвидкий об'єктив з волого- й пилонепроникним, морозостійким корпусом виводить оптику Olympus преміум-класу на більш високий рівень. «Незважаючи на те, що M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40 mm 1:2.8 – це перший професійний об'єктив Olympus стандарту Micro Four Thirds, він також підійде і для фотографів-аматорів», – резюмували члени журі EISA.

Швидкий і стійкий до будь-яких погодних умов, об'єктив вражає своєю оптикою, якістю збірки, а також ефективною системою контролю фокуса, яка включає ручний режим і високошвидкісний, безшумний автофокус. Незважаючи на швидку діафрагму з постійною світлосилою 1:2.8, об'єктив досить компактний. Фокусна відстань становить 12–40 мм. Таким чином, об’єктив підходить для зйомок пейзажів, архітектурних споруд, портретів та інших сюжетів».

Переможець у номінації «Краща системна камера для споживачів 2014-2015»
Журі також гідно оцінило доступність камери E-M10, іншого еталонного продукту Olympus, що «балансує» між професійним та аматорським сегментом. «Камера Olympus OM-D E-M10 має всі якості, що забезпечили успіх серії OM-D, але тепер вони об'єднані у більш компактній моделі і за вигіднішою ціною», – зазначили члени журі.

Камера OM-D E-M10 відрізняється міцним металевим корпусом, а крім того, оснащена «високоякісним електронним видошукачем (1,440,000 точок, частота оновлення зображення 120 кадрів за секунду), а також поворотним LCD сенсорним дисплеєм, за допомогою якого можна керувати фокусом, зйомкою та експозицією».

«Модель E-M10 відрізняється високою швидкодією. Затримка при спуску затвора становить всього 0,062 секунди, а швидкість серійної зйомки досягає 8 кадрів за секунду навіть при зйомці у форматах RAW і JPEG при максимальній роздільній здатності. Автофокус є найшвидшим у класі системних камер. Модель також оснащено функцією вибору точки фокусування в ручному режимі управління фокусом. А можливість зйомки Full HD відео та підтримка Wi-Fi роблять E-M10 однією з найкращих системних камер, доступних на ринку».

Про Європейську асоціацію журналів з аудіо- та відеотехніки (EISA – European Imaging and
Sound Association)

Європейська асоціація журналів з аудіо- та відеотехніки (EISA) – це організація, що об'єднує 50 кращих видань із 20 європейських країн, присвячених аудіо, фото- та відеотехніці. Щороку вона відбирає видатні продукти і технології серед широкого спектра представлених зразків аудіо- та відеотехніки.

Цьогоріч переможці рейтингу будуть представлені на церемонії нагородження EISA, яка відбудеться у перший день виставки інновацій IFA-2014 у Берліні 5 вересня.

Специфікації можуть бути змінені без попереднього повідомлення. Аби переглянути весь список можливостей продуктів, відвідайте сайт компанії Olympus: www.olympus.ua

Додаткова інформація:
Аліна Громова