pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Діамантбанк відкрив нове відділення у Кривому Розі

Для комфортного обслуговування клієнтів, Діамантбанк відкрив нове відділення у Кривому Розі за адресою: пр-т К.Маркса, 18. Дане відділення стало вже четвертим представництвом Банку у цьому місті.

Як зазначає Голова Правління Діамантбанку Олег Ходачук: «Ми успішно продовжуємо реалізовувати стратегію розвитку, відкриваючи нові відділення по всій території України. В той час, коли інші банки скорочують витрати шляхом закриття відділень, для нас головним завданням залишається надання клієнтам сервісу високого рівня».

Нове відділення пропонує приватним та корпоративним клієнтам широкий спектр банківських послуг. Так, клієнти можуть: оформити депозити (у національній та іноземній валютах, банківських металах), скористатися орендою індивідуальних сейфів, розрахунково-касовим обслуговуванням, здійснити грошові перекази за найпопулярнішими світовими системами переказів, валютообмінні операції за 12 видами валют, операції з платіжними картками, банківськими металами тощо.

Відділення працює з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00 години, каса – з 9:00 до 17:30 години.

На сьогоднішній день регіональна мережа Діамантбанку налічує 83 відділення по всій території України. Нагадаємо, що нещодавно запрацювали нові відділення у Вінниці, Києві, Львові та Харкові.

Детальну інформацію можна дізнатися на сайті Банку www.diamantbank.ua або зателефонувавши до Інформаційного центру за номером 0 800 308 303.

Похожие пресс-релизы