КРИСТАЛБАНК відкрив нове відділення у Чернівцях

КРИСТАЛБАНК продовжує розширювати власну мережу з метою оперативного надання якісних банківських послуг усім клієнтам — юридичним і фізичним особам.

Днями в Чернівцях за адресою: вул. Головна, буд. 227 А, відчинило двері ще одне відділення КРИСТАЛБАНКУ, в якому клієнти можуть отримати повний спектр банківських послуг: розрахунково-касове обслуговування, валютообмінні операції, миттєві грошові перекази, оплата комунальних та інших платежів, відкриття та обслуговування депозитних рахунків, відкриття і супроводження платіжних карток міжнародної платіжної системи MasterCard, надання консультаційних та інформаційних послуг щодо банківських операцій тощо.
«Присутність банку у всіх регіонах країни цілком відповідає нашій бізнес-стратегії щодо відкриття нових відділень у найзручніших для наших клієнтів місцях, — зазначив директор департаменту стратегічного розвитку Ігор Олійник. — Наразі у Чернівцях це вже друге відділення. Досвід роботи першого відділення в цьому місті, яке вже на третій місяць роботи вийшло на прибуткову діяльність, значний попит на якісні банківські послуги та наявність сильної професійної команди, яка зможе задовольнити потреби найвибагливіших клієнтів, стали основним підґрунтям для відкриття ще однієї нашої установи у цьому регіоні».

Нове відділення обслуговуватиме клієнтів — фізичних та юридичних осіб за таким режимом: Пн-Пт — з 09:00 до 18:00, операційний час — з 09:00 до 17:00; Сб-Нд — вихідні.

Дізнатися адреси відділеньКРИСТАЛБАНКУ, а також режим їх роботи можна на сторінці корпоративногосайту:https://crystalbank.com.ua/kontakty/merezha-viddilen