pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Жителі Рівненщини неохоче продають свої квартири

За минулий рік структура пропозиції на ринку нерухомості Рівненщини суттєво змінилася. Аналітики OLX дослідили основні тенденції ринку нерухомості Рівненської області.

У цілому, порівняно з 2013 роком пропозиція житлової та нежитлової нерухомості на Рівненщині зросла на 25%. Однак відбулося це за рахунок суттєвого зростання кількості об’єктів для оренди, не продажу. Так, кількість оголошень на OLX щодо оренди квартир виросла в 3 рази, щодо оренди будинків – в 2,6 раз, щодо оренди гаражів і стоянок – у 2 рази.

Якщо 2013 року основну частку ринку займали пропозиції щодо продажу квартир (53,6% оголошень категорії «Нерухомість»), то 2014 року більшість рівнян не продають своє житло, а здають його в оренду. Кількість виставлених на продаж квартир скоротилася в 1,5 рази порівняно з 2013 р. За рік ціни на житло на вторинці піднялися в гривні в середньому на 70%. Так, у січні 2014 1-кімнатну квартиру в Рівному можна було придбати за 228 391 грн. Уже в кінці року за подібну квартиру просили 389 382 грн. Хоча в доларовому еквіваленті ціни на житло залишилися на тому ж рівні, а в деяких випадках навіть знизилися.

Водночас більше нових пропозицій з’вилося щодо продажу землі, приміщень та кімнат.

Падіння пропозиції спостерігається в регіоні з початку року. Так, кількість нових оголошень на OLX в категорії «Нерухомість» у Рівненській області зменшилася на 18,5% порівняно з груднем 2014 р.

На даний момент на майданчику OLX розміщено понад 28 тис. оголошень щодо продажу та оренди житлової та нежитлової нерухомості на Рівненщині. 92% пропозицій (більше 26 тис. оголошень) стосуються міста Рівного.

Довідка

OLX.UA (раніше Slando.ua) – онлайн-сервіс безкоштовних оголошень №1 в Україні. Українська база сервісу налічує понад 10 млн. оголошень і щомісяця поповнюється більш ніж на 2 млн. нових пропозицій. У середньому нове оголошення публікується кожну секунду. Сайт входить в топ-10 найпопулярніших сайтів серед українців за даними компанії Gemius (Fusion панель, червень 2014 року). Кожен п'ятий інтернет-користувач з України відвідує сайт мінімум один раз на місяць.

Похожие пресс-релизы