pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

"БРСМ-Нафта" стала паливним партнером тест-драйву нової моделі кросвену Renault Espace.

Національна мережа автозаправних комплексів "БРСМ-Нафта" стала паливним партнером тест-драйву нової моделі кросвену Renault Espace.

Мережа «БРСМ-Нафта» разом з журналом «Автоманія» продовжують серію тест-драйвів самих яскравих новинок світового автопрому.

Цього разу тестували кросвен Renault Espace, розкішний мінівен, який підготувався до битви за «преміальний пиріг». Загальна пластика форм, фантастична оптика і багато, багато іншого було успішно перенесено з концепту на серійну версію автомобіля.
Впродовж всього маршруту до Західної України, мережа «БРСМ-Нафта» заправляла пальним новенький кросвен Renault Espace та пригощала журналістів ароматною кавою та смачними хотдогами.
До речі, заправляючись дизелем "Євро" Новополоцького НПЗ «Naftan» (Білорусь), що реалізується в мережі «БРСМ-Нафта», Renault Espace при швидкості 140 км / год. продемонстрував дуже гарну витрату пального – 6,8 - 7л. на 100 км.
Після декількох годин за кермом, група вирішила зупинитися і перекусити. Піт-стоп зробили на АЗК «БРСМ-Нафта» в місті Луцьк, де можна не тільки заправити свого «залізного коня», а й заправитися самому.
На автозаправних комплексах «БРСМ-Нафта» кожен може втамувати свій голод обравши хот-дог з свіжою і приємно хрусткою темною чи світлою булочкою. Пропонується чималий вибір сосисок: «Прем’єрська», «Кабаносі», «З конини» , «З домашньою ковбаскою» та для тих хто дбає про свою фігуру «Фітнес». А втамувати ще більший апетит допоможе хот-дог «Прем’єрський Плюс» .
Крім цього на усіх АЗК у вільному доступі для клієнтів мережа wi-fi. Кожен клієнт може швидко завантажити сайт, відправити e-mail, оновити статус в соціальній мережі або прочитати стрічку новин. Якщо ви забули зарядку до телефону, то його можна зарядити всередині комплексу.
Нагадаємо, що національна мережа автозаправник комплексів «БРСМ-Нафта» разом з журналом «Автоманія» вже другий рік поспіль проводить тест-драйви новинок світового автопрому. Серед яких вже протестовано такі відомі марки автомобілів як Jaguar XF, Land Rover Discovery Sport , Volvo XC60, KIA Sorento та ін..

Повна версія опису тест-драйву за посиланням: http://avtomaniya.com/site/publication-full/12477
Контакти для представників ЗМІ:
Тел. +38 (044) -220-50-50 моб. +38 (067) -341-56-47
e-mail: [email protected]

Похожие пресс-релизы