pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Першій лізинговій операції «Порше Холдингу» виповнилось 50 років

6 травня 2016 виповниться півстоліття послугами автолізингу австрійського «Порше Холдингу», який в Україні представляє Porsche Finance Group.

Навесні 1966 року в Австрії було укладено договір щодо передачі у лізинг автомобіля Volkswagen 1200, більш відомого як «Жук». Це була перша подібна операція товариства «Порше Конструктіонен», яка стала початком нових фінансових послуг в країні і, згодом, у світі.

За п’ять десятиліть після першого лізингового контракту невелика сімейна австрійська компанія виросла в одного з найбільших автомобільних дистриб’юторів світу «Порше Холдинг», що працює у 22 країнах Європи, Південної Америки і Азії. Згодом дочірні товариства Porsche Bank з’явилися в ряді інших країн, зокрема в Україні в 2008 році почала діяльність Porsche Finance Group. Як і в Австрії півстоліття тому, сьогодні Porsche Bank – піонер нових послуг на ринках цих країн.

В Австрії, на батьківщині компанії, Porsche Bank – лідер лізингового ринку з часткою 26,7%, він фінансує купівлю кожного третього автомобіля Volkswagen Group в країні. В Центральній та Східній Європі частка складає понад 40%, а в деяких країнах, наприклад, у Словенії та Хорватії, цей показник сягає 50%.

Porsche Bank підтвердив своє лідерство і на ринку управління автопарками – все більше корпоративних клієнтів довіряють фліт-менеджмент професіоналам. Минулого року в Австрії з Porsche Bank було укладено 45,2% корпоративних договорів. В Україні Porsche Finance Group закінчила рік із числом у 960 контрактів, у квітні 2016 року загальна кількість активних контрактів складала 1148 одиниць.

«Porsche Finance Group – нащадок довгої історії надійності. Наша мета – бути улюбленим постачальником фінансових послуг для наших клієнтів», – каже Андреас Целлер, директор Porsche Finance Group.

Довідка про Porsche Finance Group:
Porsche Finance Group представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна», «Порше Мобіліті» та «Порше Страхове Агентство». Вони є власністю австрійського Porsche Bank, який, у свою чергу, належить «Порше Холдингу» (концерн Volkswagen). В Україні Porsche Finance Group надає такі послуги клієнтам офіційних дилерів Volkswagen, Audi, SEAT, Porsche і MAN: фінансовий та оперативний лізинг, кредитування, управління автопарками, посередництво при страхуванні автомобілів, придбаних із фінансуванням або за готівку.

Похожие пресс-релизы