pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

У Львові побудують оглядову канатну дорогу на Високий замок.

У Львові всерйоз заговорили за реалізацію давно бажаного проекту канатної дороги на Високий замок. Як повідомляє Богдан Москвяк, директор ЛКП «Зелений двір», на сьогоднішній день приватним підприємством «Белзький Мур» виконується робочий проект містобудівного обґрунтування ділянки оглядової канатної дороги, з можливістю розкриття всіх краєвидів парку «Високий замок» На дану розробку було передбачено близько 100 000 грн. Після завершення, другим етапом буде проведення інженерних та геологічних досліджень. Після чого вже буде визначено потенційного інвестора. Але вже відомо що з міто не потратить на цей проект жодної гривні.
Нагадає що ще у грудні 2016 року Львівською міськрадою було затверджено перелік об’єктів для подальшого інвестування. Серед них і проект оглядової канатної дороги. Реальність будівництва якої, підтвердив Міхель Допельмаєр, власник компанії «Doppelmayr», яка являється провідним експертом у розвитку мобільності міст що входять до списку ЮНЕСКО. Також Міхель додав що для цього проекту буде достатньо близько 10 кабінок та стільки ж обслуговуючого персоналу. А ціна проекту буде залежати від складності рельєфу, інфраструктури, віддаленості колон, та дизайну кабін. Тому чіткої ціни як такої поки що немає. Переглянути фото та відео ви вже можете на офіційному ютуб каналі Львівсьої міскради.
З повагою Василь Джугалик АН «Новий Львів» компанія з продажу новобудов.

#канатна дорога #новий_львів #високий_замок #міськрада #джугалик

Похожие пресс-релизы