pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

У Львові побудують спортивний комплекс з лижною трасою на даху.

27 жовтня головним архітектором Львова Юліаном Чаплінським, було оприлюднено переможця проекту спорткомплексу, що має бути збудованим у Сихівському масиві м.Львова. Спорткомплекс буде зведено впродовж трьох років за проектом київського колективу Віктора Кудріна, Олі Рябової, Наді Бесараб і Михайла Карнаухова. Даний проект здобув симпатії серед інших проектів саме своєю оригінальністю. Комплекс у вигляді лижної траси на даху виявився самим оригінальним серед інших восьми представлених учасників з Києва, Вінниці та Львова. Львівські проекти зайняли відповідно друге та третє місце.

Даний спорткомплекс буде розташовано поблизу Сихівської райдержадміністрації, церкви Різдва Пресвятої Богородиці, ТЦ «ВАМ» та ТЦ «Інтерсіті». Проект, окрім лижної траси також передбачає чотири окремі зали: для баскетболу, волейболу, гандболу та регбі. Також передбачений олімпійський басейн для водного поло, корпуса господарських приміщень та адмінбудівлі. Лижна траса, до речі, може використовуватись кругло річно, завдяки спеціальному покриттю.

Враховуючи що львів’яни отримають такий подарунок, то прогнозовано можу сказати що вартість житла в даному районі може зрости. Але це швидше питання платоспроможності і політичної ситуації в країні.

Від себе можу порекомендувати також новий житловий будинок «Парк Авеню», що лише в двох зупинках від даного комплексу по вул.. Стуса 51. Чому саме він? Дізнайтесь самі.

#сихівський_спорткомплекс #парк_авеню #стуса_51 #чаплінський #жилой_комплекс

Похожие пресс-релизы