pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

"Дивись українське!" втретє проводить конкурс сценаріїв "СВОЄ КІНО-3"

У грудні 2018 року організатори проекту "Дивись українське!", вже традиційно розпочали пошук цікавих та оригінальних ідей для нового українського кіно, запустивши конкурс сценаріїв "СВОЄ КІНО-3".
Нагадаємо, що проект "Дивись українське!" заснований у 2016 році та покликаний, шляхом створення якісного українського кіно, покращити загальні суспільні комунікації. Як зазначає Генеральний продюсер проекту Андрій Різоль:
- Проект "Дивись українське!", та зокрема три конкурси "СВОЄ КІНО", зосереджені на пошуку життєствердних історій, які надалі екранізуються у короткометражні фільми та розповсюджуються декількома каналами для найбільш ширшого "дотику" до глядача. Для мене, дуже важливим є наповнення Проекту сенсами, які ми можемо передавати глядачам через історії у фільмах. Наш проект можна назвати справді народним: історії пишуть українці, як досвідчені кінематографісти так і автори, для яких написання ідеї майбутнього фільму або повноцінного сценарію на Конкурс це перші спроби в кінематографі. З результатами першого сезону, глядач вже мав змогу ознайомитися у кінотеатрах, де планово демонструються перші 20 фільмів, які були екранізовані за підсумками першого конкурсу сценаріїв "СВОЄ КІНО". Майже 1 400 000 глядачів в українських кінотеатрах переглянуло перші 15-ть фільмів Проекту. А за підсумками фестивальної дистрибуції всього за 1 рік фільми проекту отримали 18 фестивальних нагород та відзнак, в тому числі Гран Прі на міжнародних кінофестивалях. Аналізуючи показники Проекту, "Дивись українське!" створив прецедент в українському кінематографі, де поєднав талант українців, експертне середовище галузі та поступово підвищуючи лояльність до українського кіно в цілому.
Повертаючись до цьогорічного конкурсу сценаріїв та сценарних ідей "СВОЄ КІНО-3", зазначаємо що наразі триває останній тиждень приймання творчих робіт (дедлайн подачі робіт оголошено на 10 березня 2019р., включно!). Традиційно, особливістю конкурсних робіт для "СВОЄ КІНО-3" є врахування учасниками конкурсу хронометражу майбутньої картини у 3-ри (три) хвилини екранного часу. Як і минулого сезону, всі екранізовані короткометражні фільми будуть демонструватися у кінотеатрах партнерах Проекту перед основними фільмами сеансів. Саме тому, при оцінюванні робіт учасники журі конкурсу спиралися на драматургічну завершеність історії та можливість екранізації сюжету в ультракороткий метр. До складу журі конкурсу увійшли, як знані та талановиті режисери, так і представники кіномереж та дистриб’юторів, які власне і формують тенденції розвитку кіноіндустрії в Україні.
Ініціаторами та розробниками проекту виступають компанія "ВАВІЛОН" та Асоціація "Сприяння розвитку кінематографа в Україні – дивись українське!". Генеральний партнер другого сезону проекту "Райффайзен Банк Аваль", офіційний партнер конкурсу сценаріїв "СВОЄ КІНО-3" - Всеукраїнський благодійний фонд Ігоря Янковського "Ініціатива заради майбутнього".

Проект реалізується за підтримки Державного агентства України з питань кіно.
Постійне оновлення новин про Проект "Дивись українське!" та конкурс сценаріїв "СВОЄ КІНО-3" - https://www.facebook.com/dyvysukrainske/ та офіційному сайті http://www.kinoua.org.

Похожие пресс-релизы