pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

KSG Agro завершив збиральну кампанію соняшника із врожайністю 24ц/га

Господарства, що входять до складу агрохолдингу KSG Agro, завершили збиральну кампанію соняшника із врожайністю 24ц/га. Про це повідомила пресслужба компанії із посиланням на керівника рослинницького дивізіону агрохолдингу Дмитра Ємельченка.

Господарства, що входять до складу агрохолдингу KSG Agro, завершили збиральну кампанію соняшника на площі 7 тис. 360 га із врожайністю 24ц/га.
«Для нас результати збиральної кампанії є позитивними, чому допомогли погодні умови з достатнім рівнем опадів. Ми прогнозували фінальну врожайність в проміжку 23-25 ц/га, а по факту отримали 24 ц/га, - коментує Дмитро Ємельченко. – Цьогорічна збиральна кампанія була відстроченою, оскільки частково ми використовували насіння з пізнім строком. Окремо варто відзначити результати відділення «Апостолівське», яке вперше з моменту своєї роботи у складі холдингу, досягло високих результатів врожайності соняшника на рівні 24,5 ц/га».

Паралельно з збиральною кампанією соняшника господарства холдингу здійснили посів озимої пшениці на площі 2 тис. га та ріпаку на площі 1,5 тис. га.
«Особливістю цьогорічної посівної озимих стало те, що внаслідок погодних умов ми сіяли практично всуху. Тим не менш отримані в кінці жовтня сходи знаходяться в задовільно-доброму стані», - зазначив керівник рослинницького дивізіону агрохолдингу.

Похожие пресс-релизы